Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δέκα στα δέκα για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ηρακλή

Σουπερλίγκ: Δέκα στα δέκα για τον Ολυμπι...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 2-0 στο Καραϊσκάκης

«Ατσαλάκωτος» συνεχίζει ο Ολυμπιακός στον δρόμο προς τον τίτλο. Χωρίς να ζοριστούν και με γκολ των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Ηρακλή κι έκαναν το 10/10 στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 10η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούσαν "9 στα 9" και λίγες μέρες πριν είχαν καταβάλει την αντίσταση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Champions League, ενώ ο Γηραιός προερχόταν από ένα σημαντικό -τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά- τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 20' με γκολ του Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο το ματς κρίθηκε στο δίλεπτο 60' - 61'. Ο Μαζουακού αρχικά απέτρεψε την ισοφάριση για τον Ηρακλή και στη συνέχεια σέντραρε στον Ιντέγε για το 2-0. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Γκολ: 20' Μιλιβόγεβιτς, 61' Ιντέγε / -

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (64' Σεμπά), Πάρντο (64' Ερνάνι), Φορτούνης, Ιντέγε (70' Φινμπόγκασον).

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (74' Τσιλιανίδης), Μακρής (90' Τσότρας), Κυριακίδης (68' Κασσός), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ισόπαλοι Ξάνθη και Καλλονή στα Πηγάδια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports