Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Εύκολη νίκη στο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο κύπελλο

Ποδόσφαιρο: Εύκολη νίκη στο ξεκίνημα του...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-0 του Λεβαδειακού στην Λεωφόρο

Το πόσο έλειψε στον Παναθηναϊκό υπενθύμισε ο Σωτήρης Νίνης! Ο διεθνής χαφ ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, ομόρφυνε το παιχνίδι των πρασίνων και τους οδήγησε (γκολ-ασίστ) στο άνετο 3-0 με τον Λεβαδειακό.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει τόσο πολύ στα τελευταία ματς.

Ο 42χρονος τεχνικός είδε τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Λουντ, Κλωναρίδη, Βέμερ και Νίνη μένοντας ικανοποιημένος φυσικά από την παρουσία τους και ειδικά από τον Έλληνα διεθνή μέσο ο οποίος ήταν ο καλύτερος των πράσινων στην αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε ένα σχήμα το οποίο ήταν μια μίξη με αρκετούς βασικούς αλλά και με παίκτες τους οποίους δεν είχε χρησιμοποιήσει τόσο πολύ στα τελευταία παιχνίδια και στους οποίους ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής για να βρουν τον ρυθμό τους.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με 4-4-2 σε ρόμβο με τον Κοτσόλη κάτω από τα γκολποστ, τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη στην άμυνα. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Λαγός ο οποίος είχε δίπλα του δεξιά τον Λουντ και αριστερά τον Πράνιτς ενώ στην κορυφή του ρόμβου έπαιξε ο Νίνης. Το δίδμο της επίθεσης αποτελούνταν από τους Κλωναρίδη, Πέτριτς.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Τριποτσέρη, Ουόν και Ρομέρο να είναι ουσιαστικά οι μόνοι βασικοί των Βοιωτών που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα είδε και κάποια νέα πρόσωπα όπως ο Βερέμκο, ο Μάρκοβιτς ενώ επανήλθε και ο Μαχαίρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δυσκολεύτηκε μόνο μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 24' της αναμέτρησης με το πέναλτι του Νίνη. Μετά από εκεί και αφού ήρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ δεν δυσκολεύτηκε να γίνει κυρίαρχος του αγώνα. Και να φτάσει στην άνετη επικράτηση με 3-0.

Γκολ: 24' Νίνης, 26' Ταυλαρίδης, 77' Κλωναρίδης

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης (57' Βέμερ), Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Λουντ (70' Καλτσάς), Πράνιτς, Νίνης, Κλωναρίδης (78' Λάμπρου), Πέτριτς

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Ουόν, Τριποτσέρης, Μάγκας (76' Ντομοβτσίσκι), Μουλόπουλος, Ρομέου (57' Γιάχιτς), Μαχαίρας, Θέος, Χατζηλάμπρος, Μίνγκα, Μάρκοβιτς (57' Μανωλάς).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο Ελλάδας: "Μοιρασιά" στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Βέροια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports