Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη της Κέρκυρας στην Ελευσίνα στο παιχνίδι της ημέρας

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη της Κέρκυρας στην Ελ...

Οι Φαίκαες επιβλήθηκαν με 3-1

Η Κέρκυρα έκανε το "2 στα 2" στη Football League, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας του Πανελευσινιακού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "Φαίακες" ο Ελόνγκ Ντουαλά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ! Ο Μάρτιν Μπλάνκο σημείωσε το... γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

Το 2x2 έκανε η Κέρκυρα στη Football League. Κόντρα στον Πανελευσινιακό η ομάδα του νησιού των Φαιάκων έδειξε την ανωτερότητά της, επικράτησε στην Ελευσίνα με 3-1 και έφτασε έτσι τους έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια.

Το 1-0 έκανε στο 29' ο Ντουαλά με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από γέμισμα του Ζορμπά από δεξιά. Στο 34' ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα Ισημερινού έγραψε το 2-0. Ο Κόντος έκανε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αφρικανό, που έστειλε την μπάλα με προβολή για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Στο 72' ο Όμο βγήκε από αριστερά, έκανε την κούρσα, γύρισε στον Ντουάλα, που βρήκε τον χώρο για να κάνει το σουτ από κοντινή απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και ακολούθως στα δίχτυα. Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 88' με κεφαλιά του Μάρτιν Μπλάνκο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Κορνελάτος (37' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Νικολάου, Πλαβούκος (43' Χαλιώτης), Βιγιαφάνε, Μπλάνκο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Μακρίδης, Γκομές, Όμο, Καρντόσο (67' Παρασκευαΐδης), Ζορμπάς, Ντουάλα, Κόντος (65' Λέντριτς), Σουάνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ημέρα τον φαβορί- Λάρισα, Εργοτέλης και Τρίκαλα οι κερδισμένοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports