Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ισοπεδωτικός Πανιώνιος στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5

Σουπερλίγκ: Ισοπεδωτικός Πανιώνιος στο Α...

Νέα συντριβή για τους Αγρινιώτες που δεν λένε να συνέλθουν

Ισοπεδωτικός ήταν ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (5-1), καθώς έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βιγιάλμπα και τον Μπουμάλ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο τέταρτο!

Παιχνίδι καρμπόν με εκείνο στην Μυτιλήνη (ήττα 5-1 από την Καλλονή). Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε τραγικός στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 24ο λεπτό! Το ματς ουσιαστικά τελείωσε σε εκείνο το λεπτό, αν και με το σφύριγμα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πήγαν να το παλέψουν.

Ο Πανιώνιος είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπουμάλ που πέτυχε δυο γκολ και έφτιαξε ένα ακόμα, ενώ γενικότερα οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν την τραγική αμυντική νοοτροπία των "καναρινιών"

Γκολ: Βιγιάλμπα (7' σουτ), Μπουμάλ (σουτ 10' και πέναλτι στο 24'), Μπακασέτας (15' σουτ), Καρίμ (83' σουτ) -- Βιγιαφάνες (65' πέναλτι)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Ρουμπουλάκου (Ρουσκουγιέδα 46'), Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο (Βασιλείου 46'), Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι (Μάρκος Πάουλο 75').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου (Τασουλής 76'), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κάρμπος, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (Καρίμ 76'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 85'), Καραμάνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νέα ήττα της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports