Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νέα ήττα της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι

Ποδόσφαιρο: Νέα ήττα της Μπαρτσελόνα χωρ...

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν στην Σεβίλλη με σκορ 2-1

Νέα απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί δεν είχαν Μέσι και Ινιέστα, δεν είχαν τύχη (4 δοκάρια) και η Σεβίλλη δεν το άφησε να περάσει έτσι, επικρατώντας στο σπίτι της με σκορ 2-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα, αμφότεροι οι αντίπαλοι κατέγραψαν απειλητικές επισκέψεις, μέχρι τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 23ο λεπτό.

Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, στην πλάτη του Σέρχιο Ρίκο, ξανά στο δοκάρι, εν συνεχεία κύλησε παράλληλα πάνω στη γραμμή και στο τέλος της σαδιστικής πορείας της ο Κόκεαπέκρουσε το σουτ του Λουίς Σουάρες.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε βελτίωσαν σταδιακά την απόδοσή τους, ενώ ο Σουάρες κατέγραψε το τρίτο καταλανικό δοκάρι στο 39ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Η εικόνα των πρώτων λεπτών του δευτέρου ημιχρόνου διαφοροποιήθηκε πλήρως, καθώς στο 52ο λεπτό ο Μίχαελ Κρον-Ντέλι εκμεταλλεύθηκε ένα γύρισμα του Κεβέν Γκαμερό και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 58ο ο Κρον-Ντέλι σέντραρε και ο Ιμπόρα διπλασίασε το προβάδισμα της Σεβίλλης με κεφαλιά.

Η συνέχεια ανήκε στην Μπαρτσελόνα, η οποία απείλησε τρεις φορές με τον Νεϊμάρ, προτού ο ίδιος παίκτης μειώσει στο 74' με -αμφισβητούμενο- πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Μπενουά Τρεμουλινάς (ενδεχομένως να βρισκόταν εκτός περιοχής).

Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν ασφυκτική πίεση στο τελευταίο τέταρτο και είχαν ακόμα ένα δοκάρι (τέταρτο) στο 79ο λεπτό με τον Σάντρο Ραμίρες, αλλά το 2-1 παρέμεινε και η Σεβίλλη πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη επί των "μπλαουγκράνα" στο πρωτάθλημα έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια (Μάρτιος 2007).

Σεβίλλη (4-2-3-1): Ρίκο, Κόκε, Αντρεόλι, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς (89' Φερέιρα), Κριχόβιακ, Ενζονζί, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (70' Ρέγες), Βιτόλο, Γκαμερό (72' Γιορέντε).

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Σέρζι, Πικέ, Ματιέ (60' Ντάνι Άλβες), Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Μαστσεράνο, Μουνίρ (60' Σάντρο), Σουάρες, Νεϊμάρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός γηπέδων ο Μέσι! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον τραυματισμό του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports