Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Συναντήθηκε η εμπειρία και το ταλέντο στην Περιβόλα

Βόλεϊ: Συναντήθηκε η εμπειρία και  το τα...

Στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΕΑΠ, στο μεταξύ τους φιλικό στο τουρνουά «Κ. Μπελεζάκης»

Μπορεί να ήταν ένα απλό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πατρινές ομάδες, αυτό μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΕΑΠ, είχε όμως πολλές ιδιαιτερότητες που τράβηξαν το ενδιαφέρον των Πατρινών φιλάθλων που έδωσαν το παρών στην Περιβόλα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, Παναχαϊκή και ΕΑΠ, είναι δύο ομάδες που μας έχουν εκπροσωπήσει στο παρελθόν στο μεγάλο πρωτάθλημα του βόλεϊ. Σαν δυναμικότητα είχαμε να παρακολουθήσουμε, μία «κοκκινόμαυρη» άκρως έμπειρη ομάδα σε συνδυασμό με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και από την άλλη την ΕΑΠ με αποκλειστικά νεαρούς, αλλά εξαιρετικά ταλαντούχους αθλητές.

Και βέβαια το σημαντικότερο όλων ήταν οι δύο προπονητές που την προπέρσινη σεζόν βρέθηκαν στο πάγκο της Παναχαϊκής, με τον Άρη Αγγελόπουλου να ξεκινά το ταξίδι στη Λίγκα του βόλεϊ και τον Γιώργο Λυκούδη να το ολοκληρώνει και να συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Επίσης και ο Μούρτζης μέχρι πέρυσι έπαιζε στην Παναχαϊκή και φέτος στην ΕΑΠ.

Σε συνδυασμό πάντα και με τον Απόλλωνα του Σταύρου Σταματόπουλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πατραϊκό βόλεϊ δείχνει να ξαναβρίσκει την αίγλη του.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα οικονομικά δεδομένα μπορούν να μας ξαναφέρουν στην Πάτρα, τα μεγάλα ονόματα που έφερε η ΕΑΠ τα προηγούμενα χρόνια, το σίγουρο πάντως είναι ότι πολλοί Πατρινοί αθλητές από αυτούς που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο στην Περιβόλα, αν συνεχίσουν την δουλειά, θα γίνουν ...μεγάλα ονόματα, συνεχίζοντας την πορεία των Νίκου και Μένιου Ρουμελιώτη, Λιθαβηνού και των υπόλοιπων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες για το τουρνουά του Απόλλωνα στη σημερινή Match Aχαϊας. Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports