Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα
Έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένονται να επηρεάσουν τη χώρα μας την αρχή της νέας εβδομάδας, με τα φαινόμενα να γίνονται ηπιότερα από την Τετάρτη και μετά.
Πιο αναλυτικά λοιπόν, την Τρίτη 22/9 βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Ανατολικές Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και τα ορεινά της Πελοποννήσου τις θερμές ώρες της ημέρας.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη 23/9 και 24/9, η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση, καθώς οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας, το Ιόνιο και τα δυτικά τμήματα της χώρας.
Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, δηλαδή οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 25 – 27 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










