Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: "Τρέλανε" την Τούμπα ο Μπερμπάτοφ

Ποδόσφαιρο: "Τρέλανε" την Τούμ...

Ο Βούλγαρος αποτελεί το τελευταίο και πιο "ηχηρό" μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ

Ο Βούλγαρος διεθνής επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε αποθεωτική υποδοχή από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αφού αποτελεί το τελευταίο και μακράν πιο "ηχηρό" φετινό μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου" του Βορρά.

Περίπου 10.000 φίλοι του «Δικέφαλου» μαζεύτηκαν στην Τούμπα και αποθέωσαν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη καριέρα στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο οποίος θα ενισχύσει φέτος το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν με τις εκδηλώσεις τους ακόμη και τον πολύπειρο Μπερμπάτοφ να τα χάσει. Φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «10», ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε την Εθνική ομάδα της χώρας του σε ηλικία 29 ετών λόγω έλλειψης στόχων, σάστισε.

«Είναι τρελός ο Βούλγαρος» και «Δημητράκη είσαι τρέλα με του ΠΑΟΚ την φανέλα» ήταν τα δύο συνθήματα που έσχισαν την ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης, την ώρα που εκείνος τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό του.
Όταν τελικά συνήλθε από την έκπληξη, ο Μπερμπάτοφ ευχαρίστησε τους νέους... πιστούς του.

«Ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι πραγματικά απίστευτο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ» είπε.

Όπως αποκάλυψε ο Μπερμπάτοφ «ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ’ τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν "αδέλφια". Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας, γιατί είμαστε σαν αδέλφια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεταγραφή του ...αιώνα - Συμφώνησε με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports