Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νίκησε και τη Λιθουανία η Εθνική

Μπάσκετ: Νίκησε και τη Λιθουανία η Εθνική

Στο τουρνουά Ακρόπολις

Με... όπλο την καλή άμυνα σε δεύτερο σερί ματς (σ.σ. προηγήθηκε το χθεσινό με την Τουρκία), η εθνική ομάδα μπάσκετ επιβλήθηκε με 67-62 της Λιθουανίας στο τελευταίο της τεστ ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το 3Χ3 στις αναμετρήσεις με Ολλανδία, Τουρκία και Λιθουανία, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την παρουσία της στο τουρνουά που διεξήχθη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Πλέον, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, έχει επτά ημέρες μπροστά του για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» καθώς στις 5/09 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ της διοργάνωσης.

Για την Ελλάδα ήταν η 17η φορά που κατάκτησε το συγκεκριμένο τουρνουά, απόψε μπροστά σε 10.000 οπαδούς που έδωσαν σημαντική βοήθεια στους διεθνείς όσες φορές χρειάστηκε. Σε ένα ακόμη ματς η εθνική δεν είχε ρυθμό, ενώ είναι φανερό ότι οι παίκτες δεν έχουν «δεθεί»ακόμη μεταξύ τους.

Κορυφαίοι της ελληνικής ομάδας ήταν οι Πρίντεζης και Αντετοκούνμπο με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Κώστα Σλούκα στο τρίτο δεκάλεπτο. Πολύ καλός για τη Λιθουανία ο Βαλαντσιουνας που έκανε double double με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στα αρνητικά του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο μάτι (σχίσιμο) κι αφού του τοποθετήθηκαν ράμματα αποχώρησε από το παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports