Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Δυνατό δίδυμο για τον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο

Στίβος: Δυνατό δίδυμο για τον τελικό του...

Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη

Η μία είναι η δεύτερη κορυφαία αθλήτρια φέτος στον κόσμο. Η άλλη προέρχεται από την κατάκτηση μεταλλίων σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Και οι δύο μοιάζουν ικανές για το καλύτερο δυνατό στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζονται τα ξημερώματα της Δευτέρας (04.30) στον προκριματικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Τετάρτης (26/8). Το όριο έχει οριστεί στα 4,60 μ., επίδοση μέσα στις δυνατότητες των δύο αθλητριών.

Η Κυριακοπούλου προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν έχοντας καλύτερη επίδοση στα 4,83 μ. από το Diamond League του Παρισιού. Πάνω από τα 4,71 μ. έχει ανέβει φέτος η Κατερίνα Στεφανίδη στην αρχή της σεζόν, που είναι σε θέση να κυνηγήσει ανάλογες και καλύτερες επιδόσεις.

Την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο έχει η Γιαρισλέι Σίλβα με 4,91 μέτρα. Η Κυριακοπούλου θα πάρει μέρος στο τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της, ενώ η 25χρονη Στεφανίδη στο πρώτο.

Οι καλύτερες φετινές επιδόσεις της Κυριακοπούλου

4,83 μ. Παρίσι 4/7

4,80 μ. Νέα Υόρκη 13/6

4,79 μ. Λονδίνο 4/7

4,76 μ. Στοκχόλμη 4,76 μ.

4,73 μ. Σανγκάη 17/5


Η παρουσία της Κυριακοπούλου στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα

4,45 μ. Μόσχα 2013 προκριματικός

4,65 μ. Νταεγού 2011 8η (4,55 μ. πρ.)

4,40 μ. Βερολίνο 2009 προκριματικός


Οι καλύτερες φετινές επιδόσεις της Στεφανίδη

4,71 μ. Ντες Μόινς 24/4

4,65 μ. Ρόταχ 11/7

4,65 μ. Αθήνα 26/7

4,58 μ. Σανγκάη 17/5

4,56 μ. Σότεβιλ 6/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: ''Σοκ" στο Πεκίνο για Φιλιππίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports