Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυγουστιάτικη πανσέληνος : Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Πάτρα και τη γειτονική Ναύπακτο

Αυγουστιάτικη πανσέληνος : Πρόγραμμα εκδ...

Δείτε το αναλυτικά

Περισσότερες από 140 εκδηλώσεις  θα διεξαχθούν σε δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Η πόλη της Πάτρας συμμετέχει σε αυτό τον εορτασμό με τρεις εκδηλώσεις.

Εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Φρουρίου Ρίου, στο Κάστρο της Πάτρας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Το ίδιο ισχύει και στην κοντινή Ναύπακτο, στην οποία θα διεξαχθεί  θεατρική παράσταση στο Κάστρο Ναυπάκτου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως αναρτήθηκε από την Καθημερινή

Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας

-Στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών θα πραγματοποιηθεί Συναυλία από τη Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής της Πάτρας. Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια από τη γέννηση των συνθετών Μ. Χατζηδάκη και Μ. Θεοδωράκη.

-Στον Αρχαιολογικό χώρο Φρουρίου Ρίου και συγκεκριμένα στο θεατράκι του κάστρου , στις  20:00, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην ελληνική μουσική με ορχήστρα αποτελούμενη  από τέσσερα μαντολίνα και ένα πιάνο.                 Διοργάνωση Δήμου Πατρέων

-Τέλος, στο Κάστρο της Πάτρας θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις κατά τις πρώτες βραδινές ώρες από αρχαιολόγους της Εφορείας και θα γίνει προβολή αρχαιολογικής ταινίας

Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος

-Στο κάστρο της Ναυπάκτου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας θα συνδιοργανώσει με το Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «Δρώντων Κάθαρσις » θεατρική παράσταση με τίτλο  « Ευμενίδες ...το Πάθος –Μάθος ».Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως  23:00 .

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture