Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο... χέρι του Παναθηναϊκού η πρόκριση

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο... χέρι του Παναθηνα...

Σήμερα στο Βέλγιο κόντρα στη Μπριζ

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει απόψε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπριζ (21:30, Ote Sports).

Οι «πράσινοι» έχουν το «πάνω χέρι» μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους, Γιάννης Αναστασίου «θα παίξουμε για να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Όπως έδειξε και στην τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με δύο, τουλάχιστον, αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε πριν από 8 βράδυα στην Αθήνα.

Ο Τάσος Λαγός αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα, καθώς και ο Τριανταφυλλόπουλος, που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου, Σέρχιο Σάντσεθ στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά την θέση του τερματοφύλακα, ο Κοτσόλης ήταν πολύ καλός στο πρώτο ματς κι αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Λουκ Στιλ.

Σε σχέση με τον αγώνα της Λεωφόρου στην αποστολή συμμετέχουν και οι Κλωναρίδης, Πέτριτς, ενώ εκτός του Σάντσεθ εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι, Εσιέν, Τελάντερ και Νάνο.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού για το ματς του «Γιαν Μπρεϊντέλ» είναι οι:  Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο Βέλγιο για την ρεβάνς με την Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports