Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Η ΦΙΜΠΑ δίνει την ευκαιρία στην Ρωσία να αρθεί η αποβολή της

Μπάσκετ: Η ΦΙΜΠΑ δίνει την ευκαιρία στην...

Η ομοσπονδία τοποθετήθηκε επίσημα για το μείζον θέμα

Όλη η μπασκετική κοινότητα "πάγωσε" χθες (29/7) στο άκουσμα της είδησης περί αποβολής της Ρωσίας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Η FIBA πήρε άμεσα μέτρα μετά τις... ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν στο εσωτερικό της ομοσπονδίας, ενημερώνοντας πως δεν πρόκειται να κάνει δεκτή οποιαδήποτε συμμετοχή της χώρας στις επόμενες διοργανώσεις για τις οποίες είναι υπεύθυνη.

Ο Σεργκέι Τσερνόφ μίλησε για το πρόβλημα που έχει προκύψει ενημερώνοντας πως "θα δούμε πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Θα ενημερωθεί η ΡΟΕ (Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή) και το Υπουργείο Αθλητισμού πρώτα και μετά θα δούμε πως θα δράσουμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η συμμετοχή της χώρας στο Eurobasket 2015 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι αμφίβολη".

Όπως και να έχει πάντως, η Ρωσία είναι σε (πολύ) δύσκολη θέση. Πλην όμως, η FIBA τής δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει πως τίποτα από όλα αυτά δεν δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία της εγχώριας ομοσπονδίας. Γι αυτό, η παγκόσμια ομοσπονδία φρόντισε να καταστήσει σαφές -μέσω επίσημης έγγραφης τοποθέτησης- πως όλα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν σε δέκα ημέρες στο Τόκιο.

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Αποκλεισμός της Ρωσίας από της διεθνείς διοοργανώσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports