Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α. Αγγελόπουλος: Ο "Θεός" του βόλεϊ σκέφτεται διαφορετικά

Α. Αγγελόπουλος: Ο "Θεός" του ...

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε για την επιστροφή του στην ΕΑΠ και όχι μόνο

Ο Άρης Αγγελόπουλος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ΕΑΠ, αλλά εμείς τον βρήκαμε στην Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε τους αγώνες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών στο Παγκόσμιο Λιγκ.

Ο έμπειρος κόουτς σε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στην συμπρωτεύουσα μίλησε στην εφημερίδα Match Αχαϊας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και για την επιστροφή του στο "μελανόλευκο" πάγκο.

Παρακολουθήσατε τους αγώνες της Εθνικής ομάδας των ανδρών, θα θέλατε να σχολιάσετε την γενικότερη εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος;

Γενικά το ότι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία νεανική ομάδα είναι σημαντικό και χρειάζεται υπομονή για να μπορέσει να αποδώσει. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη εποχή, αλλά είναι καλό ότι μαζεύτηκε μία καλή  φουρνιά αθλητών, με δυνατό προπονητικό τιμ που είναι δίπλα στα παιδιά και αυτό θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να στηριχθεί η ομάδα, η οποία ακόμη είναι στην αφετηρία. Τώρα που θα φτάσει θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Νεανική ομάδα έχουμε και στην ΕΑΠ. Πώς νιώθετε με την επιστροφή σας;

Όπως δεν περίμενα ότι θα έφευγα από την Παναχαϊκή και με τον τρόπο που έγινε αυτό, το ίδιο δεν περίμενα ότι θα γύριζα και στην ΕΑΠ. Ο «Θεός» του βόλεϊ όμως σκέφτεται διαφορετικά και δημιουργεί καταστάσεις που εμείς απλά τις υπηρετούμε. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα και σαν αθλητής και σαν προπονητής και αυτό είναι θετικό για μένα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα ρόστερ αποτελούμενο από παίδες και έφηβους και αυτό είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Eίναι βέβαια δύσκολο γιατί τα παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει σε μεγάλη κατηγορία, αφού την ερχόμενη σεζόν θα κάνουν τα παρθενικά τους βήματα στην Α2 Εθνική.

Ολόκληρη η συνέντευξη στη σημερινή Match Aχαϊας. Δείτε το πρωτοσέλιδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports