Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η γιορτή της Ομόνοιας Ναυπάκτου!

Βόλεϊ: Η γιορτή της Ομόνοιας Ναυπάκτου!

Για την άνοδο των γυναικών

Μπορεί η αγωνιστική δράση για τα κορίτσια της Ομόνοιας να τελείωσε, οι πανηγυρισμοί όμως καλά κρατούν. Η διοίκηση του συλλόγου διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο γιορτή για να τιμήσει τα κορίτσια του, που άλλωστε ήταν και το περισσότερο επιτυχημένο τμήμα του για τη φετινή χρονιά.

Η λιτή γιορτή ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα και σε επίλεκτη ομάδα αθλητών που κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας, στα δύσκολα πρώτα χρόνια της επαναλειτουργίας του συλλόγου, και που πλέον ο κάθε ένας από αυτούς βοηθά από άλλο πόστο τον σύλλογο.

Για την ομάδα των γυναικών της Ομόνοιας μόνο η Ζένια Τσβετκόβα και η Λεόνα Γουγουσάκη, από τα κορίτσια που είχαν συμμετοχή στα φετινά παιχνίδια, δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση. Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μητρόπουλος, αρχιτέκτονας και αυτής της επιτυχίας για την Ομόνοια, είχε στον πάγκο του τις Μοσχούλα Πατακοπούλου, Κωνσταντίνα Κονίδα, Βασιλική Νάκη, Μαρία Θεοδωροπούλου, Θεοδώρα Κότσιαλου, Δώρα Σχίζα, Μαρία-Άννα Πατακοπούλου, Ντόρα Μαστρογεωργίου, Πηνελόπη Ράμμου, Μαριέτα Κατσαρού, Λένα Μποβιάτση, Μαίρη Καλπύρη αλλά και τις τραυματίες Παναγιώτα Κατσούδα και Χρύσα Θεοφάνη.

Την ομάδα των επίλεκτων συγκρότησε το πενταμελές της διοίκησης, όλοι πρώην αθλητές του τμήματος βόλεϊ, Αντώνης Σχοινάς, Άρης Ρούμπας, Βαγγέλης Βασιλείου, Γιώργος Μίχος και Αντώνης Σταυρόπουλος, το μέλος της ομάδας του 2004-2005 της Ομόνοιας Βαγγέλης Καρανικόλας, χρονιά που ο σύλλογος είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες του επιτυχίες, ο Ηλίας Παπαγεωργίου που στην φετινή ομάδα έχει ένα πολυδιάστατο ρόλο και ο έφορος του τμήματος Ντίνος Τσακανίκας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ιστορία, η ομάδα των επίλεκτων χρειάστηκε το χρόνο της για να βρει πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους περισσότερους να έχουν χρόνια να φορέσουν αγωνιστική φανέλα. Το πρώτο σετ πήγε στην αντοχή και εκεί οι παλιοί δεν είχαν τύχη απέναντι στις νέες χάνοντας με 31-29.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Η ομάδα των επίλεκτων βρήκε πατήματα μέσα στο γήπεδο, πήρε εύκολα το δεύτερο σετ με 12-25, επικράτησε και στο τάι μπρέικ με 13-15 μιας και το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα δύο νικηφόρα σετ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και οι εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Η πρωταθλήτρια ομάδα ντυμένη με τα ρούχα που την οδήγησαν στο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά και για τα οποία οφείλει ένα ευχαριστώ στη Μπυραρία BeerMania, στο Centro Porto καφέ μπαρ και στο Hotel Ναύπακτος ενώ η ομάδα των επίλεκτων είχε επιλέξει να ντυθεί με διαφορετικές εμφανίσεις ο κάθε αθλητής, εμφανίσεις που ο σύλλογος είχε χρησιμοποιήσει από το 2003 όταν και επαναλειτούργησε ως το 2015 με τον Αντώνη Σχοινά να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με εμφάνιση της Ομόνοιας του 1994 συνδέοντας το παρόν του συλλόγου με το παρελθόν.

Το παιχνίδι μπορεί να μη διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ήταν όμως διασκεδαστικό τόσο για το κοινό στις εξέδρες όσο και για τους αθλητές που συμμετείχαν.

Ακολούθησε η τελετή της απονομής των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες και του κυπέλλου του πρωταθλητή. Μια μία οι κοπέλες της Ομόνοιας παρέλαβαν τα μετάλλια από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Σχοινά και τον Αντιδήμαρχο κ.Σύψα Γιάννη, ενώ ακολούθησε ο προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος που γνώρισε την αποθέωση από τις ίδιες τις παίκτριές του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Φράγκος απένειμε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στην αρχηγό Δώρα Σχίζα η οποία με τη σειρά της χρειάστηκε τη βοήθεια όλως των συμπαικτριών της για να το υψώσει, με τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών να ξεκινούν από εκεί και να συνεχίζονται σε νυχτερινό κέντρο ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η διοίκηση της Ομόνοιας δίνει πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια της Ομόνοιας και τον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο για το φετινό τους κατόρθωμα και τους εύχεται καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την όλη εκδήλωση βοήθησε καλύπτοντάς την ηχητικά ο Δημήτρης Ιωάννου, αρωγός για μία ακόμα φορά στις εκδηλώσεις της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομόνοια Ναυπάκτου: Πανηγύρισε την άνοδο στην Β' Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports