Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Αίγιο!

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Αίγιο!

Iσοπαλία (0-0) για Παναιγιάλειο

 

Δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης ο Παναιγιάλειος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Ηρακλή Ψαχνών, σε ένα παιχνίδι όμως που αποτέλεσε διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας είχε δοκάρι, αποβολή, πολλές φάσεις, στιγμές έντασης αλλά όχι και γκολ...

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, ειδικά στο πρώτο μέρος και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Οι πιο καλές φάσεις όμως ανήκαν στους φιλοξενούμενους (με αποκορύφωνα το δοκάρι του Καρντόσο στο 66'), οι οποίοι έριξαν το βάρος στην άμυνα αλλά ήταν... φαρμάκι στις αντεπιθέσεις.

Το συγκρότημα της Εύβοιας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτης λόγω αποβολής του Ραπτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85'.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Τζημογιάννης, Πιζ (31' Σκαρτσίλας), Σπίνουλας, Φουρτάδο, Γκοτσούλιας (82' Μπούνας), Ιωάννου, Μπουρλάκης (65' Σεχολάρι), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Νικολίτσης, Ίβκοβιτς, Πολίτης (30' Μπαλαραμπέ, 56' Καρντόσο), Τσιμόντζι, Πουλάκος (62' Γουόρντεν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports