Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει την υπέρβαση σήμερα (15.00) κόντρα στον Υδραϊκό

Κύπελλο: Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει την υπέρβα...

Θα διεκδικήσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου στη γιορτή του πόλο

Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει την υπέρβαση και να είναι η μοναδική ομάδα από την Α2 Εθνική που θα περάσει στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο σημερινό αγώνα κόντρα στον Υδραϊκό (15.00) στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός".

Οι "δαίμονες" θα έχουν δύσκολο έργο, αφού η αντίπαλη ομάδα έχει στο ρόστερ της κορυφαίους Έλληνες πολίστες, όπως ο Πατρινός Δημήτρης Μπιτσάκος και οι Βλοντάκης, Μαυρωτάς, Μπλάνης, Στελλάτος, Κοκκινάκης, Καϊάφας και πολλοί άλλοι που έχουν κάνει φέτος τη διαφορά, ωστόσο ευελπιστούν ότι με τη βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων θα κάνουν την έκπληξη.

Ο νικητής της συνάντησης, θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης η οποία και είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 8 και 9 Μαϊου και ήδη έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Ανεξάρτητα όμως από το τελικό αποτέλεσμα αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει και ένα δυνατό τεστ για το ΝΟΠ εν όψει των αγώνων του για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΠ
O NOΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους Πατρινούς φιλάθλους να τον ενισχύσουν στο σημερινό παιχνίδι, αναλυτικά:
"Ο ΝΟΠ καλεί τους πατρινούς φιλάθλους  και τους φίλους της υδατοσφαίρισης να παρακολουθήσουν τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος 2015, μεταξύ των ομάδων του ΝΟΠ και του Υδραϊκού την Τετάρτη 22 Απριλίου, ώρα 15.00, στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Ολυμπ. Αντ. Πεπανός».

Ο αγώνας αυτός θα είναι ένας αγώνας γιορτή για τον αθλητισμό της Πάτρας και την υδατοσφαίριση. Η  συμμετοχή των πατρινών θα ενισχύσει την δύσκολη προσπάθεια του Ομίλου για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα τιμήσει τον  Ναυτικό Όμιλο Πατρών, που αυτές τις ημέρες συμπλήρωσε 86 χρόνια πρωτοποριακής παρουσίας και επιτυχιών στον πρωταθλητισμό της Ελλάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΟΠ: Από τον Μόλο της Αγίου Νικολάου στην κορυφή της Ευρώπης - Σπάνιο φωτογραφικό υλικό 86 χρόνων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports