Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ναυμαχίες" για την παιδική ομάδα πόλο της ΝΕΠ

"Ναυμαχίες" για την παιδική ομ...

Στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση

Στη μάχη της β΄ φάσης του Πανελληνίου Παιδικού πρωταθλήματος πόλο ρίχνεται το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ. Αντίπαλοι των «δελφινιών» θα είναι οι Καλαμάκι, Ιωνικός, Βουλιαγμένη, Εθνικός και Χίος, με τον Ομιλο να φιλοξενείται σε 3 διαφορετικά κολυμβητήρια της Αθήνας (Αλίμου, Βουλιαγμένης και Πειραιά).

Προπονητής της ΝΕΠ είναι ο Βασίλης Λαμπάτος, ενώ το ρόστερ αποτελούν οι εξής παίκτες: Βασίλης Μανουδάκης, Αρης Καραβιώτης, Αναστάσης Αθανασίου, Παναγιώτης Αθανασίου, Αγγελος Αντίοχος, Διονύσης Αντίοχος, Κώστας Κριλής, Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, Χάρης Δαρζέντας, Σταύρος Νίκας, Γιάννης Ανδρουτσέλης, Νίκος Λαϊνιώτης, Μάριος Αβερόπουλος, Κωνσταντίνος Παπάκος, Δημήτρης Γιαννακέας.

«Στόχος μας είναι η πρόκριση στην τελική φάση. Τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες για να το πετύχουν, αρκεί να το πιστέψουν και να παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ομιλος δεν είναι εύκολος, όμως έχουμε τις δυνατότητς για πρόκριση», δήλωσε ο Βασίλης Λαμπάτος.
Συνεργάτης του θα είναι ο Θανάσης Κοντάκος, ενώ έφορος της ΝΕΠ είναι ο Γιώργος Ανδρουτσέλης. Θυμίζουμε ότι στα τελικά θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Το πρόγραμμα της ΝΕΠ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17/4): Καλαμάκι-ΝΕΠ (κολ. Αλίμου, 9μ.μ.). ΣΑΒΒΑΤΟ (18/4): Ιωνικός-ΝΕΠ (κολ. Αλίμου, 9.30π.μ.), ΝΕΠ-Βουλιαγμένη (κολ. Βουλιαγμένης, 5μ.μ.). ΚΥΡΙΑΚΗ (19/4): ΝΕΠ-Εθνικός (κολ. Πειραιά, 9π.μ.), ΝΕΠ-Χίος (κολ. Πειραιά, 4.30μ.μ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Νέες γυναίκες της ΝΕΠ στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports