Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ακίσασπορ: Το... τραβάνε και άλλο με Γκέκα

Ακίσασπορ: Το... τραβάνε και άλλο με Γκέκα

Τα... σπάει με την τουρκική ομάδα ο Έλληνας άσος

Από τον φύλακα του προπονητικού κέντρου της Ακίσασπορ «έφαγε» ο Φάνης Γκέκας, με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας και τον Ρομπέρτο Κάρλος να... τραβάνε και άλλο την υπόθεση!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος πήγε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, παρά την... απαγόρευση της διοίκησης, αλλά δεν του επιτροπή η είσοδός!

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η διοίκηση της Ακίσασπορ αποφάσισε να «κόψει» τον διεθνή επιθετικό από την πρώτη ομάδα, μετά από εισήγηση και του προπονητή του συλλόγου, Ρομπέρτο Κάρλος.

Στην τουρκική ομάδα αποφάσισαν ο Λαρισαίος φορ να προπονείται με τους Νέους. Ο Φάνης Γκέκας είχε κάνει γνωστό ότι δεν δέχεται αυτή την απόφαση και έτσι η κατάσταση έφτασε στα... άκρα.

Κάτι που φάνηκε και τις τελευταίες ώρες, όταν ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, όμως ο φύλακας δεν τον άφησε, λέγοντάς του πως υπάρχει σχετική διοικητική εντολή!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, επανέλαβε πως δεν επιθυμούν την παρουσία του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος διαταράσσει την συγκέντρωση της ομάδας!

Κάτι που είχε γράψει και ο τουρκικός Τύπος πριν από μερικές μέρες, μιλώντας για τα αίτια της σχετικής απόφασης. Επιπλέον, στον Φάνη Γκέκα δόθηκε ξανά εντολή να προπονείται με τους Νέους της Ακίσαρσπορ!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports