Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Έσκισε" η "Σταχτοπούτα" στην Βόρειο Αμερική με πάνω από 70 εκατομμύρια εισπράξεις στο ξεκίνημα της

"Έσκισε" η "Σταχτοπούτα&q...
Μαρτάτος Tάκης

Η φαντασμαγορική, παραμυθένια ταινία προβάλλεται με επιτυχία και στην Πάτρα

Όπως αναμενόταν η νέα παραμυθένια κινηματογραφική παραγωγή της Ντίσνει «Σταχτοπούτα – Cinderella» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα με την Κέιτ Μπλάνσετ εξαιρετική στον ρόλο της κακιάς μητριάς τα πήγε καταπληκτικά στα Αμερικανικά ταμεία φτάνοντας το πρώτο τριήμερο προβολής της (13-15/3/2015) τα 70 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Παράλληλα η ταινία που σημειωτέον ότι παίζεται και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, τόσο μεταγλωττισμένη όσο και στην κανονική ξενόγλωσση κόπια της, έκανε και περίπου άλλα 63 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, με την μεγαλύτερη επιτυχία να καταγράφεται στην Κίνα και την Ρωσία αλλά και την γειτονική Ιταλία. Η ταινία τα έχει πάει θαυμάσια και στην Ελλάδα ενώ και οι εντυπώσεις από την φαντασμαγορική οικογενειακή αυτή ταινία είναι οι καλύτερες.

Στο εξωτερικό στο cinemascore έχει μέσο όρο στις κριτικές και γνώμες του κοινού «Α». Η ταινία «Σταχτοπούτα» συναγωνίστηκε το ξεκίνημα της περσινής «Maleficent» της Ντίσνει με την Αντζελίνα Τζολί. Τα υπέροχα πραγματικά κοστούμια της ταινίας έχει επιμεληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ Σάντι Πάουελ.

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Σταχτοπούτα» επισκίασε την άλλη καινούρια ταινία στις ΗΠΑ, την περιπέτεια «Run All Night» που θα δούμε σε λίγο καιρό και στην Ελλάδα. Το «Run All Night» με τον Λίαμ Νίσον τα πήγε απλά συμπαθητικά με περίπου 11,5 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture