Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Θεραπ...

Δείτε στιγμιότυπα

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», με θέμα «Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο “H Mέριμνα” -Δυνατότητες εργασιακής και κοινωνικής αποκατάστασης ΑμεΑ» στο Ξενοδοχείο «PATRAS PALACE»  την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 .

Η ημερίδα αυτή διοργανώθηκε στo πλαίσιo του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Άξονας Προτεραιότητας 10, Πράξη 1:«Παρεμβάσεις υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων από πιστοποιημένα Εξειδικευμένα Κέντρα Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) και απεξαρτημένων ατόμων ή ατόμων υπό απεξάρτηση, καθώς και από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), στις 8 περιφέρειες σύγκλισης».

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στην αίθουσα του ξενοδοχείου και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις ομιλίες.

Το πάνελ συγκροτήθηκε από: τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κον Αντώνιο Χαροκόπο, τον Πρόεδρο Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες του Συμβουλίου της Ευρώπης, κον Δημήτριο Νικόλσκυ, τον τ. Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, κον Θεόδωρο Θανόπουλο, την Προϊσταμένη Γραφείου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Πάτρας – ΟΑΕΔ, κα Όλγα Αποστολοπούλου και την Υπεύθυνη ΕΚΟ και συνεργάτιδά μας, κα Εύη Κεφάλα, οι οποίοι συγκίνησαν και ευαισθητοποίησαν το κοινό με τις τοποθετήσεις τους. Αξιοσημείωτος υπήρξε και ο συντονισμός από την δημοσιογράφο κα Πένυ Μακρή.

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», κα Γεωργία Κοκκίνου ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες αλλά και τους ομιλητές για την παρουσία τους στην εκδήλωση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Πατραϊκή κοινωνία θα αγκαλιάσει την προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  του Κέντρου και το όραμά του για το μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος πατήρ Νικόλαος Μεσσαλάς, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής πολιτικής & Πρόνοιας, κ. Δημήτριος Πελεκούδας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Νικόλαος Τσολοδήμος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πρόνοιας, κ. Σταύρος Δημητρακόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Δήμου Πατρέων , κα Ελένη Μπιρλή ο Πρόεδρος της ΕΨΥΕΠΕΑ, κ. Θωμάς Γκορίλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποκαταστάσεως Σπαστικών Παιδιών Πάτρας «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» κ. Παναγιώτης Καλαντζής, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής αγωγής & αποκαταστάσεως για νέους με νοητική στέρηση και συνοδές αναπηρίες «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Δημήτριος Χειμαριώτης καθώς και μέλη του παλαιού και νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Η συγκεκριμένη αποτελεί την δεύτερη από μία σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που το Κέντρο φιλοδοξεί να διοργανώσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture