Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Και επίσημα κάτοχοι διπλώματος προπονητικής Κοντάκος και Ορφανός

Και επίσημα κάτοχοι διπλώματος προπονητι...

Το δίπλωμα του προπονητή υδατοσφαίρισης παρέλαβαν οι Πατρινοί αθλητές

Οι Θανάσης Κοντάκος και Παναγιώτης Ορφανός έχουν μεράκι να ασχοληθούν με την προπονητική και τα τμήματα υποδομών των ΝΕΠ και ΝΟΠ αντίστοιχα. Οι εν ενεργεία αθλητές των ομάδων τους παρέλαβαν και επίσημα τα διπλώματα προπονητή υδατοσφαίρισης Γ' κατηγορίας.

Οι δύο αθλητές παράλληλα με την αθλητική τους δραστηριότητα προτίθενται να ασχοληθούν με την προπονητική, ιδιαίτερα ο Θανάσης Κόντάκος ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΝΕΠ με αρκετές ήδη επιτυχίες στο βιογραφικό του. Από φέτος σύμφωνα με τους νόμους της ομοσπονδίας, το δίπλωμα αυτό ήταν απαραίτητο για την προπόνηση όλων των τμημάτων. Οι Ορφανός και Κοντάκος λοιπόν παρακολουθούσαν και μαθήματα προπονητικής με σκοπό την απόκτηση του ανώτερου, και μοναδικού διπλώματος, που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

Σε μια εκδήλωση, με την συμμετοχή αρκετών ακόμα πρώην και νυν αθλητών για τον ίδιο σκοπό, τους απονεμήθηκε το δίπλωμά τους. Οι δύο αθλητές και προπονητές πλέον, έχουν στα σχέδια τους την απόκτηση ανώτερου διπλώματος εφόσον κάτι τέτοιο δημιουργηθεί και παραστεί ανάγκη για την μετέπειτα καρίερα τους ως προπονητές.

 

Η.Μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports