Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέα ήττα για την Ακαδημία τον σπορ

Νέα ήττα για την Ακαδημία τον σπορ

Από οτν ΒΑΟ Κορίνθου

Για ακόμη μια φορά οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, αφού γνωρισαν την ήττα με 19-20 εντός έδρας από τον ΒΑΟ Κορίνθου για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Συγκεκριμένα οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τον ΒΑΟ Κορίνθου από το 10΄ και μάλιστα η διαφορά στο 40΄ είχε φτάσει στο +5 (14-9), κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό, όχι μόνον να χάσουν τον αγώνα με χτύπημα πέναλτι 2΄΄ πριν την λήξη, αλλά και να σκορπίσουν την απογοήτευση στους φιλάθλους τους που για άλλη μια φορά τους στήριξαν, όντες ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

Πάλι η αστοχία στα πέναλτι ήταν εμφανής για τους «πράσινους» (έχασαν 3), πράγμα που ανάγκασε το τεχνικό επιτελείο να δώσει εντολή στον τερματοφύλακα Δημήτρη Καραβανίδη να εκτελέσει το 6ο πέναλτι (και να ευστοχήσει!).

Επίσης, πολλές ευκαιρίες για γκολ χάθηκαν σε αντεπιθέσεις και σε σουτ από τα 6μ., με αποτέλεσμα όλα αυτά να φέρουν την ήττα και να κάνουν τους φιλοξενούμενους να ξεσπάσουν σε ιδιαίτερους πανηγυρισμούς στο τέλος για τη νίκη τους με σκορ 20-19. Διαιτήτευσαν οι Αβράμης και Χρυσικόπουλος.

Τα 5λεπτα: 1-3,4-4, 6-4, 8-7, 10-9, 12-9, 13-9, 14-9, 15-15,17-17,19-20.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ε. Αραβαντινού, Γ. Παπαγιαννόπουλος): Κ. Παναγιωταρόπουλος 3,  Καρύδης, Καρύδας,  Π. Παναγιωταρόπουλος 5, Κοκοής 2, Μουράτης, Μακρυδάκης 6, Καραβανίδης 1, Παπαλέξης,  Λαδάς,  Καραγιάννης , Αγραπίδης,  Μετρής, Τριαναταφύλλου 2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports