Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ελεύθερος Σκοπευτής" και "Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ' τα νερά του" στο Αίγιο

"Ελεύθερος Σκοπευτής" και &quo...

Από τις 26/2/2015 στην αίθουσα Απόλλων

Aπό αυτή την Πέμπτη 26/2/2015 στο γειτονικό Αίγιο, στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων» θα αρχίσουν να προβάλλονται δύο νέες ταινίες.

Να θυμίσουμε πως στον «Απόλλων» πλέον οι κινηματογραφικές προβολές είναι ψηφιακές με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα που προσφέρουν τέλεια εικόνα και ήχο.

Οι δύο νέες ταινίες που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αιγιώτες είναι η παιδική ταινία που συνδυάζει κινούμενα σχέδια και ηθοποιούς “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ' τα νερά του” και η αξιόλογη κοινωνική πολεμική ταινία “Ελεύθερος σκοπευτής – American Sniper”, σε σκηνοθεσία του 84χρονου Κλιντ Ίστγουντ που στις ΗΠΑ έχει σαρώσει στα ταμεία με πάνω από 320 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Το φιλμ με τον εξαιρετικό Μπράντλει Κούπερ στον ρόλο ενός αληθινού προσώπου, του πιο φονικού σκοπευτή στην Αμερικάνικη στρατιωτική ιστορία, του Κρις Κάιλ, είχε προταθεί για 6 Όσκαρ βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ.

Αναλυτικά, από αυτή την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου και έως την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο “Απόλλων” θα προβάλλει τις εξής δύο ταινίες:

Ώρα προβολής 6.00-7.30 “Μπομπ ο Σφουγγαράκης έξω απ'τα νερά του” (The Spongebob Movie: Sponge out of water).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Εκμεταλλευόμενος τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές δουλειές στον Βυθό του Μπικίνι. Όταν όμως ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο)καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Συμμετέχει και ο γνωστός σταρ Αντόνιο Μπαντέρας. Το φιλμ στο διεθνές box office ήδη έχει φτάσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ώρες προβολής 7.30-9.45, 9.45-12.00 “Ελεύθερος Σκοπευτής” (American Sniper)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Ο Κάιλ είναι ένας παραδοσιακά μεγαλωμένος Τεξανός, ο οποίος μετά την πτώση των δίδυμων πύργων κατατάσσεται στο στρατό. Στα πεδία μάχης του Ιράκ, αυτό που αντίκρισε ήταν ένας πιθανώς άδικος αλλά σίγουρα βρώμικος πόλεμος, ο οποίος ανέδειξε μια σειρά από βρώμικους, μοναχικούς και αφανείς ήρωες. Ύστερα από τέσσερις θητείες και σχεδόν τρία χρόνια παραμονής στο Ιράκ επέστρεψε στην πατρίδα, με ρεκόρ 160 επιβεβαιωμένων φόνων.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ.

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Λιούκ Γκράϊμς, Κάϊλ Γκάρνερ.

*O Μπράντλει Κούπερ είναι και παραγωγός στην ταινία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture