Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επίσημη πρεμιέρα του «Effect» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Σύγχρονο θέατρο Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επίσημη πρεμιέρα του ...

H παράσταση θα συνεχιστεί έως και τις 8 Μαρτίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Effect-Tομογραφία του έρωτα» την περασμένη Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 το βράδυ, στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου της Αθήνας στο Γκάζι, στην οδό Ευμολπιδών 45.

Η πρεμιέρα έγινε παρουσία του Προέδρου του ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας Αντρέα Τερζή, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με την σύζυγο του, των βουλευτών του Νομού Αχαΐας, Μαρίας Κανελλοπούλου και Νίκου Καραθανασόπουλου, του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρή Αμπαζή, της αντιδημάρχου Αθηναίων Αγγελικής  Αντωνοπούλου, της τέως βουλευτού Νατάσας Ράγιου, της Ξένιας Καλογεροπούλου, του Κώστα Κάππα, της Δανάης Σαριδάκη, του Κ. Αβαρικιώτη, του Άγγελου Μπούρα, των σκηνοθετών Θωμά Μοσχόπουλου  και Γιάννη Μόσχου, του Γιάννη Μαυριτσάκη, του κ. Αγγελόπουλου και της κ.Καρδάρα, εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού, δημοσιογράφων, ηθοποιών και  φίλων του θεάτρου.

Η παράσταση «Effect-Tομογραφία του Έρωτα» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη με τους Άννα Μάσχα, Αντώνη Καρυστινό και τους Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Μάνο Στεφανάκη με τον υπέροχο ψηφιακό σκηνικό χώρο που επιμελήθηκε και έστησε ο Στάθης Μήτσιος, θα συνεχιστεί στην Αθήνα έως και τις 8 Μαρτίου 2015 ενώ το τρέιλερ της το είδαμε να παίζεται στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1, στην ενότητα ΑΝΤ1Life.

Η παράσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Πάτρα, στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, σε πανελλήνια πρώτη μάλιστα μιας και το έργο της Αγγλίδας συγγραφέως Λούσι Πρεμπλ μεταφράστηκε στα ελληνικά για το ανέβασμα του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ενθουσίασε το Αθηναικό κοινό και τους δημοσιογράφους.

*Ήδη σήμερα 24/2/2015 υπήρχε ολοσέλιδο άρθρο αφιέρωμα στην εφημερίδα Έθνος, στις πολιτιστικές σελίδες από την δημοσιογράφο Αντιγόνη Καράλη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View