Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στην τελική ευθεία τα φετινά Μπουρμπούλια - Απέμειναν δύο, απόψε και αύριο

Στην τελική ευθεία τα φετινά Μπουρμπούλι...

Στην αίθουσα Αίγλη στην Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων

Στην τελική ευθεία τους μπαίνουν τα δημοφιλή Μπουρμπούλια, ο πασίγνωστος και εκτός Πάτρας, χορός της Πατρινής αποκριάς που και φέτος φιλοξενούνται στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Τα δύο τελευταία Μπουρμπούλια για φέτος θα πραγματοποιηθούν απόψε Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου2015 με ώρα έναρξης στις 21.00 το βράδυ.

Οι θιασώτες των Μπουρμπουλιών, πιστοί με το καθιερωμένο παραδοσιακά Μεγάλο Μπουρμπούλι της Τετάρτης, παρά το τσουχτερό κρύο έβαλαν στο πρόγραμμα το ραντεβού και προσήλθαν με διάθεση για περιπέτεια και ξεφάντωμα τονώνοντας το κέφι και την καρναβαλική έξαψη των χορών χθες Τετάρτη 18/2/2015. Εξωστρέφεια και έντονη διάθεση να το ρίξουν έξω χαρακτήρισε τις Πατρινές, που ήταν ενδεδυμένες αναλόγως (με μαύρα ντόμινο και μάσκες), αλλά και τους Πατρινούς, που προσήλθαν αναζητώντας τη σαγηνευτική και με μυστήριο πλευρά του χορού.

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, απόλυτα ταιριαστό στο ύφος των χορών, που άντλησε από ένα χορευτικό ρεπερτόριο κομματιών λάτιν, ντίσκο, δεκαετίας του ΄60, slow sixties, rock ΄n΄ roll ελληνικών, ξένων, καρναβαλικών αλλά και ρετρό, έδωσε το μουσικό και χορευτικό έναυσμα και την αφορμή  για μια γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό βραδιά, η οποία εγγυήθηκε την διασκέδαση στη χορευτική δίνη των Μπουρμπουλιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μπουρμπούλι, που άρχισε στις 21.00 κράτησε έως και μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, διατήρησε αμείωτη τη ζωντάνια του ως το τέλος.

Το μουσικό μέρος των Μπουρμπουλιών έχει αναλάβει ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών, αποτελούμενη από τους Αρτέμη Μπεκρόπουλο (μαέστρο), Μάριο Δημητρόπουλο (πλήκτρα), Ευθύμη Παπαδούλα (ντραμς), Συμεών Νικολόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκο Παπαδημητρόπουλο και με τραγουδιστές τους έμπειρους στην αυθεντική καρναβαλική διασκέδαση Τάσο Μαραγκό και Νίκο Λιόπετα πλαισιωμένους από τους Παναγιώτη Βατικιώτη, Μαρκέλα Βαρβαρέσου και Φανή Τσαϊλάκη.

Τιμή εισόδου για τους άνδρες: 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένων 2 ποτών, δωρεάν για τις κυρίες με μαύρα ντόμινο. Τιμή έξτρα ποτού: 5 ευρώ (για άνδρες και γυναίκες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το thebest.gr θα είναι εκεί και θα μεταδώσει "ζωντανά" την Νυχτερική το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι, με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View