Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παπαθεοδώρου: "Συγχαρητήρια στο Νίκο Βετούλα"

Παπαθεοδώρου: "Συγχαρητήρια στο Νίκ...

Δήλωσε ο κόουτς της Κηφισιάς

Μια ολιγωρία στο τέλος και τα επιθετικά ριμπάουντ του Απόλλωνα Πάτρων στοίχισαν την νίκη στην Κηφισιά, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο Βετούλα και την ομάδα της Πάτρας για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αξίζουν συγχαρητήρια και είναι μια από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ο τρόπος που κερδίζει τα παιχνίδια δείχνει το πόσο καλή χημεία υπάρχει στην ομάδα. Για το σημερινό παιχνίδι είναι λίγο δύσκολο να πεις κάποια πράγματα γι’ αυτά που αισθάνεσαι, γιατί είχαμε το έλεγχο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Ουσιαστικά θέλαμε να περιορίσουμε και να χαλάσουμε το ρυθμό του Απόλλωνα, ο οποίος στο γήπεδό του έχει ηττηθεί μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Έχει κερδίσει τις υπόλοιπες ομάδες, και τις καλές ομάδες της κατηγορίας όπως τον Άρη και τον ΠΑΟΚ με σχετική ευκολία. Για εμάς ήταν δύσκολο από την στιγμή που καταφέραμε να περιορίσουμε τον Απόλλωνα, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να έχουμε παίξει καλύτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στο τέλος να το έχουμε χάσει. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μια ολιγωρία στο τέλος μετά το εύστοχο τρίποντο του Πεσάκοβιτς, μια κακή άμυνα, δεν συγκεντρωθήκαμε και φάγαμε ένα τρίποντο από τον Γεωργαλλή.

Ουσιαστικά αυτό νομίζω ότι ήταν το πιο καθοριστικό σουτ για να κερδίσει ο Απόλλωνας το παιχνίδι. Ένα κομμάτι που είχαμε πρόβλημα, το ξέραμε όμως με την άμυνα ζώνης που επιλέξαμε να παίξουμε για μεγάλο διάστημα, ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ του Απόλλωνα, που μας στοίχισαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάποιες διπλές και τριπλές επιθέσεις με τον αντίπαλο να σκοράρει.

Να συγχαρώ τους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με τα δύο παιχνίδια που έχουμε στο γήπεδό μας. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε ένα σπουδαίο αντίπαλο εκτός έδρας, αλλά θα προχωρήσουμε για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που εμείς θέλουμε».

Πηγή: basketblog.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports