Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται το "Focus" με Γουίλ Σμιθ και Μάργκοτ Ρόμπι - Οι δυο τους επισκέφθηκαν και το Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο

Έρχεται το "Focus" με Γουίλ Σμ...

Το φιλμ αναμένεται την ίδια ημερομηνία να έρθει και στα Ster Cinemas, της Πάτρας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες από τις 5 Μαρτίου 2015 (θα έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη έχει τοποθετηθεί το σχετικό διαφημιστικό πόστερ) η νέα ρομαντική κομεντί, με στοιχεία περιπέτειας «Focus», με πρωταγωνιστές τον συμπαθή μαύρο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ και την ανερχόμενη ξανθιά Αυστραλή ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι.

Η 25χρονη Ρόμπι ξεχώρισε πέρυσι από τον ρόλο της συζύγου του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Street».

Σύμφωνα με το στόρι, ο Νίκι Σπέρτζον (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες (Μάργκοτ Ρόμπι), και της μαθαίνει τα κόλπα του “παιχνιδιού”. Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη διακοπή της. Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Άιρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων.

Στο «Focus» πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ («Το Κυνήγι της Ευτυχίας», «Οι Άνδρες με τα Μαύρα», «Ζωντανός Θρύλος», «Ημέρα Ανεξαρτησίας», «Ali»), Μάργκοτ Ρόμπι («Ο Λύκος της Wall Street) και ο Ροντρίγκο Σαντόρο («300», «Love Actually»). Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι των Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέκουα, δημιουργών του αγαπημένου και επιτυχημένου φιλμ «Crazy, Stupid, Love» και του «I Love you Philip Morris» με τον Τζιμ Κάρει που ήταν και το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο.

Η ταινία «Focus» θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Φεβρουαρίου 2015 ενώ στην Ελλάδα θα διανεμηθεί από την Tanweer.

*Αξίζει να προσθέσουμε πως το περασμένο Σάββατο η γοητευτική Margot Robbie μαζί με τον Γουίλ Σμιθ (ο οποίος έχει συνεργαστεί και με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως σκηνοθέτη στην ταινία «Ο Θρύλος του Bagger Vance» το 2000) παρέστησαν στην Ιταλία, στο 65ο Μουσικό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν επίτιμοι καλεσμένοι του Φεστιβάλ και βρέθηκαν στην Ιταλία στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ τους «Focus».

Όπως έγραψε το σάιτ της Daily mail, το μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα της Mάργκοτ Ρόμπι και τα ψηλά τακούνια της την δυσκόλεψαν λίγο στο κατέβει τα σκαλιά στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο κι έτσι την βοήθησαν πιάνοντας την από το χέρι ο Γουίλ Σμιθ και ο παρουσιαστής του φεστιβάλ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture