Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύναμη Πατρών: Χρυσός ο Σοφοτάσιος

Δύναμη Πατρών: Χρυσός ο Σοφοτάσιος

Στο διασυλογικό παίδων -κορασίδων

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do «Δύναμη Πατρών» από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2015 στην Χαλκίδα.

Ο αθλητής Ανάργυρος Σοφοτάσιος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας παράλληλα την συμμετοχή του στην επίλεκτη ομάδα της Ε.Τ.Α.Ν.Ε η οποία θα συμμετάσχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα “Hereya International Tournament” που θα διεξαχθεί στην Σόφια.

Παράλληλα από ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Αθανάσιος Λαζάρου και  Ελένη Λόη, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές Βαχαρίκος Ιπποκράτης και Πανωρέα Νασοπούλου.

ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Μία μοναδική ευκαιρία για θέαμα υψηλού επιπέδου θα έχουν οι φίλοι του Ταε Κβον Ντο στην Πάτρα, καθώς την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ο αθλητικός σύλλογος «Δύναμη Πατρών» θα φιλοξενήσει οκτώ επίλεκτους αθλητές της Κορεάτικης αγωνιστικής ομάδας και τέσσερις κορυφαίους προπονητές.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει επίδειξη Ταε Κβον Ντο, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει κοινή προπόνηση των Κορεατών με αθλητές των συλλόγων Δύναμη Πατρών, Βασιλεία Πατρών, Αγωγή Πατρών, Αγρίνιο και Fight Club.

Στο τέλος οι επίλεκτοι Κορεάτες αθλητές θα αντιμετωπίσουν τους Πρωταθλητές και διεθνώς διακριθέντες αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της «Δύναμης Πατρών» προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου.

Η επίδειξη και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Δύναμης Πατρών στην οδό Έλληνος Στρατιώτου 108 και είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports