Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέες δράσεις και εμπλουτισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας με τοπικές παραγωγές ετοιμάζει ο Βασίλης Θωμόπουλος

Νέες δράσεις και εμπλουτισμό του Διεθνού...

Προέχει η έγκριση του προυπολογισμού μέσα στον Φεβρουάριο και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις

Πολλά είναι τα σχέδια και οι νέες δράσεις που ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων για το επόμενο διάστημα και για όλο το 2015.

Ωστόσο προέχει όπως ανέφερε στο thebest.gr ο νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος, η έγκριση και ψήφιση του προυπολογισμού του Οργανισμού, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σε προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού μέσα στον μήνα Φεβρουάριο του 2015.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν κάποια πράγματα, πάντως όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Θωμόπουλος ετοιμάζονται εκθέσεις, νέες πολιτιστικές δράσεις και τμήματα, βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής όπως η αγορά καινούριων μουσικών οργάνων ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και ο σχεδιασμός του επόμενου Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη όπως μας αποκάλυψε ο κ. Θωμόπουλος, έχουν έρθει κάποιες πρώτες προτάσεις σχημάτων  και παραστάσεων από Αθήνα.

Αυτό πάντως που η νέα Δημοτική αρχή Κώστα Πελετίδη και εν προκειμένω ο κ. Θωμόπουλος ως επικεφαλής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου θα θέσει σε προτεραιότητα σε σχέση με το Διεθνές Φεστιβάλ, είναι ο εμπλουτισμός του καλλιτεχνικού προγράμματος με παραγωγές δικές μας από την Πάτρα, όπως του Δημοτικού Ωδείου και των μουσικών του σχημάτων, του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αλλά και της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης».

Ο κ. Θωμόπουλος που είναι Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αναμένεται μόλις εγκριθεί ο προυπολογισμός, να ανακοινώσει τις δράσεις και εκδηλώσεις που ετοιμάζονται και είναι στα σκαριά.

*Στη φωτ. ο Βασίλης Θωμόπουλος (δεξιά) μαζί με τον πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκο Κωστόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture