Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Tην Τετάρτη στο στέκι της εθελοντικής ομάδας "Διέξοδος" στο Αίγιο, προβολή του φιλμ "Οι Άθικτοι"

Tην Τετάρτη στο στέκι της εθελοντικής ομ...

Στις 17.30 το απόγευμα

Η διαφορετικότητα δύο ατόμων αποτελεί σημείο διαφοροποίησης;

Μήπως η διαφορετικότητα μπορεί να αποτελέσει σημείο επικοινωνίας και αλληλοσυμπλήρωσης όταν οι άνθρωποι επιλέγουν να «δουν»  τις διαφορές τους από άλλη σκοπιά, ως  ευκαιρία για δημιουργία μιας εποικοδομητικής ανθρώπινης σχέσης;

Πόση δύναμη μπορούμε να πάρουμε από μια ουσιαστική σχέση;

Η γνωστή εθελοντική ομάδα Αιγίου, «Διέξοδος», του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, συνεχίζει και φέτος τις δράσεις «Προβολές Ταινιών - Συζήτηση».

Η 2η ταινία, που θα προβληθεί στο Στέκι της ομάδας πλησίον του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο γειτονικό Αίγιο, την Τετάρτη 28/1/2015 και ώρα 5:30 μ.μ -8:00 μ.μ, έχει ως κεντρικό άξονα την ανάπτυξη μιας υγιούς ανθρώπινης σχέσης μεταξύ δύο διαφορετικών ατόμων, που παίρνουν δύναμη και εξελίσσονται ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι για να ταιριάζουμε….

Θα ακολουθήσει συζήτηση σε μικρές ομάδες όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς, συναισθήματα και  ερεθίσματα  που θα προκληθούν. Ο συντονισμός  της συζήτησης θα γίνει από τις εκπαιδεύτριες του Κέντρου Πρόληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την κ. Πηνελόπη Κεπενού, εθελόντρια της ομάδας στο τηλ. 6973343956.

Η ταινία που θα προβληθεί είναι η μεγάλη Γαλλική επιτυχία «Οι Άθικτοι – Intouchables» των Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Ομάρ Σι και Φρανουά Κλουζέ που μάλιστα για τον ρόλο του ανάπηρου πλούσιου κέρδισε το βραβείο Σεζάρ α’ ανδρικού ρόλου. Το φιλμ είναι παραγωγής του 2011.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture