Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα μαλλιά σας σε "πρώτο" πλάνο

Τα μαλλιά σας σε "πρώτο" πλάνο

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Πόσο σημαντική είναι η εικόνα των μαλλιών μας; Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μας και όταν φανούν σημάδια τριχόπτωσης μας δημιουργείται ένα άγχος για το μέλλον.

Μόλις παρατηρήσετε τις πρώτες ενδείξεις αφιερώστε λίγο χρόνο και προγραμματίστε ένα δωρεάν προσωπικό ραντεβού διάγνωσης. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς ώστε να αποκομίσετε μια υπεύθυνη αποτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης των μαλλιών σας και των διαθέσιμων εναλλακτικών.

Αυτή είναι η υποχρέωση της Bergmann Kord, της κλινικής μαλλιών με πολυετή πείρα και αποδεδειγμένη επιτυχία στον τομέα της μεταμόσχευσης και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Διαθέτει εμπειρία, γνώση και όλα τα μέσα ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά σε μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Επισκεπτόμενος κανείς τα υπερσύγχρονα υποκαταστήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Κρήτη με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του παρέχεται επιστημονική πληροφόρηση και τριχολογική διάγνωση (κλινική επισκόπηση, μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού και των μαλλιών, τριχοριζόγραμμα) με διαμόρφωση του προσωπικού εξατομικευμένου πλάνου μεταμόσχευσης μαλλιών (PHTP), βάσει των κατάλληλων ανά περίπτωση τεχνικών.

 

Ο ενδιαφερόμενος, που απευθύνεται στους ειδικούς της κλινικής Bergmann Kord, μπορεί να ενημερωθεί υπεύθυνα κατά την προσωπική του διάγνωση σχετικά με όλα τα ιατρικά παγκόσμια πρωτόκολλα θεραπείας και αποκατάστασης. Προκειμένου να προκύψει ένα απόλυτα συντονισμένο αποτέλεσμα παρέχεται άριστη εξειδίκευση όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων που χρειάζεται να συνδυαστούν αρχικά για την καλύτερη διάγνωση και εκτίμηση και εν συνεχεία για την έκβαση της θεραπείας ή της επέμβασης της μεταμόσχευσης. Απαιτείται ταυτόχρονα η κατάλληλη τεχνογνωσία και η συνδυαστική εφαρμογή μεθόδων αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και των πιο εξελιγμένων τεχνικών μεταμόσχευσης.

Η σωστή διάγνωση βασίζεται σε ορισμένες σημαντικές παραμέτρους όπως της ηλικίας, του τύπου και της βαθμίδας τριχόπτωσης, της μελλοντικής της εξέλιξης και της φυσιολογίας της τρίχας.

Με την εκτίμηση και μέγιστη αξιοποίηση της δότριας περιοχής εξακριβώνεται αν υπάρχουν ικανά αποθέματα τριχοφυΐας για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Βασική επομένως προϋπόθεση αποτελεί η διάθεση επαρκούς ποσότητας τριχοφυΐας, στο πίσω και πλάγιο μέρος της κεφαλής, ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί για την κάλυψη της αραιωμένης περιοχής. Ταυτόχρονα διατηρείται, ει δυνατόν, επαρκές απόθεμα για πιθανό μελλοντικό στάδιο εφαρμογής.

Η Bergmann Kord αντιμετωπίζει τη μεταμόσχευση και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης ως ιατρική πράξη ευθύνης, δεδομένης της αισθητικής αντίληψης του επιστημονικού της επιτελείου. Παρέχοντας στον ενδιαφερόμενο ειλικρινή ενημέρωση οι ειδικοί παρουσιάζουν ταυτόχρονα εφικτές και εφαρμόσιμες επιλογές έχοντας ως καθοριστικό κριτήριο για την τελική επιλογή τα αποτελέσματα των επεμβάσεων στις οποίες η ιατρική ομάδα έχει προβεί με επιτυχία. Στόχο αποτελεί η διασφάλιση ενός μόνιμου και ολοκληρωμένου αισθητικά αποτελέσματος ώστε τα μαλλιά να εκφύονται με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση: www.kord.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά