Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα:Η μαρτυρία της Βασιλικής Κατσαρού για τον εφιάλτη στο Norman Atlantic-Ο τρόμος και η αγωνία πάνω στο φλεγόμενο πλοίο-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Η μαρτυρία της Βασιλικής Κατσαρού ...

Μιλά για τις δραματικές στιγμές

Για την απίστευτη περιπέτεια στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlanitc μιλά η Πατρινή μικροβιολόγος Βασιλική Κατσαρού στον Αγγελο Μόσχοβα, δημοσιογράφο του iefimerida.gr που επέβαινε στο πλοίο Europa Cruise το οποίο έσπευσε για βοήθεια.

Η γυναίκα αυτή, ήταν από τις ελάχιστες που προτίμησαν να παραμείνουν στο πλοίο και την Κυριακή το βράδυ. Βρίσκονταν ήδη από τις 4 τα χαράματα της Κυριακής, οπότε ξέσπασε η πυρκαγιά, μέχρι το πρωί της Δευτέρας που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλοίο της Minoan, συμπληρώνοντας 30 περίπου ώρες στο φλεγόμενο πλοίο.

Ολες αυτές τις ώρες, βίωνε τον τρόμο: Οτι θα σκάσουν τα γεμάτα ρεζερβουάρ των φορτηγών και των ΙΧ, ότι θα ανατιναχθεί το καράβι, ότι θα πάθουν κρυοπαγήματα από τον παγωμένο αέρα που λυσσομανούσε με 9-10 μποφώρ. «Ο,τι άγγιζες έλιωνε» περιγράφει η διασωθείσα και αποκαλύπτει στο iefimerida ότι πέρασε το βράδυ της Κυριακής μαζί με άλλους 30 επιβάτες στο ειδικό δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί για τα σκυλιά που ταξιδεύουν στο πλοίο.

Χαρακτηρίζει «σκυλοπνίχτη» το Norman Atlantic και περιγράφει εναργώς τις φρικιαστικές στιγμές από την ώρα που ξεκίνησε η περιπέτειά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr