Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το λαϊκορεμπέτικο live χθες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Λιθογραφείον της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το λαϊκορεμπέτικο live χθ...

Εμφανίστηκαν η Φωτεινή Βελεσιώτου με τον Βαγγέλη Καζαντζή

Πολύς ήταν ο κόσμος που πήγε μέχρι το Λιθογραφείον της Πάτρας την χθεσινή Δευτέρα 10/11/2014 το βράδυ για να δει και να ακούσει δύο ιδιαίτερους μουσικούς, την Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Βαγγέλη Καζαντζή.

Ήταν μία ανεπανάληπτη βραδιά, από αυτές που δεν περιμένεις όπου μάλιστα το εκπληκτικό ήταν ότι το κοινό ήταν όλων των ηλικιών από φοιτητοπαρέες μέχρι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την Φωτεινή Βελεσιώτου με τον Βαγγέλη Καζαντζή και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους πλαισίωναν, σε κομμάτια της ρεμπέτικης,  λαικής και έντεχνης μουσικής σκηνής.

Το Πατρινό κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και χειροκρότησε θερμά την ερμηνεύτρια και τους υπόλοιπους μουσικούς ενώ άξιο αναφοράς είναι πως είχαν εξαντληθεί εδώ και μέρες όλες οι διαθέσιμες θέσεις του χώρου.

Σε ένα πρόγραμμα που κράτησε πάνω από 3 ώρες, η Φωτεινή Βελεσιώτου συγκλόνισε με την ερμηνεία, αλλά και το καλλιτεχνικό της ήθος, ενώ πολλά από τα τραγούδια τα ερμήνευσε χωρίς μουσική, αποδεικνύοντας την ένταση, το πάθος και την μοναδική χροιά της φωνής της.

Η συναυλία ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο επιλεγμενων live  που οργανώνει το Λιθογραφείον και που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό τους την ποιότητα και την αυθεντικότητα.

Οι θεατές «αποθέωσαν» τους καλλιτέχνες και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, μετά το τέλος της συναυλίας, στο όμορφα διαμορφωμένο καφέ του θεάτρου!

Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View