Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ελληνο-ιταλικές επιχειρηματικές συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο

Πάτρα: Ελληνο-ιταλικές επιχειρηματικές σ...

Απο τον Τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

Ο Τομέας Διοίκησης και Οργάνωσης του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007 - 2013» και του έργου Green Business Innovation «Developing Ιnnovative Εntrepreneurship Τhrough Green Economy Applications Αnd Human Resource Training Οn Green Jobs Ιn ΤheCross-border Area»,διοργανώνει δύο Ελληνο-Ιταλικές επιχειρηματικές συναντήσεις των κλάδων μεταποίησης, εμπορίου και υπηρεσιών.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η ανάδειξη ευκαιριών σε μικρές επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής συνεργασίας και της μεταφοράς τεχνολογίας στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Ιταλίας, για τη δημιουργία ενός δικτύου επιχειρήσεων ίδιας φιλοσοφίας.

Η πρώτη επιχειρηματική συνάντηση Ελληνικών και Ιταλικών επιχειρήσεων θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στις 5:00 μμ. στις εγκαταστάσεις του Τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά