Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αδριατική: Νέο δρομολόγιο από τον όμιλο Γκριμάλντι - Θα συνδέει το Μπρίντιζι με την Κέρκυρα

Αδριατική: Νέο δρομολόγιο από τον όμιλο ...

Από τις 6 Ιουλίου 2015

Την ενίσχυση της σύνδεσης Ιταλίας - Ελλάδας προανήγγειλε ο όμιλος Γκριμάλντι, καθώς σχεδιάζει την έναρξη ενός επιπλέον τακτικού δρομολογίου, αρχής γενομένης από τις 6 Ιουλίου του 2015.

Το νέο δρομολόγιο θα συνδέει το λιμάνι του Μπρίντιζι με εκείνα της Ηγουμενίτσας κι εν συνεχεία της Κέρκυρας, και θα έρθει να συμπληρώσει τις δύο υφιστάμενες συνδέσεις του ομίλου, από το Μπρίντιζι στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα, που εξυπηρετούνται από τα δύο σύγχρονα πλοία «Euroferry Olympia» και «Euroferry Brindisi».

Η νέα γραμμή προς Κέρκυρα θα εξυπηρετείται από το πλοίο «Catania», μήκους 186 μέτρων και ολικής χωρητικότητας 26.000 τόνων. Το πλοίο έχει ναυπηγηθεί το 2003 και μπορεί να μεταφέρει 1.000 επιβάτες και 170 αυτοκίνητα.

Η συχνότητα των δρομολογίων μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρας θα είναι τέσσερις φορές την εβδομάδα με αναχωρήσεις από το λιμάνι της Απουλίας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Επιπλέον, από 27 Ιουλίου ώς τέλος Αυγούστου, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά, αυξάνοντας έτσι τη συνολική χωρητικότητα για τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά