Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΝΕΠ ενισχύθηκε με τον Κουρουπάκη

Η ΝΕΠ ενισχύθηκε με τον Κουρουπάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Ο Παναγιώτης Κουρουπάκης είναι το νέο απόκτημα της ομάδας της ΝΕΠ. Ο έμπειρος 28χρονος περιφερειακός αναμένεται να βοηθήσει την ΝΕΠ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο της νέας σεζόν ενισχύοντας το νεανικό ρόστερ της πατρινής ομάδας.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Τάκης Κανελλόπουλος έκανε την σχετική επαφή με πλήρη μυστικότητα στην Αθήνα και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του αθλητή.

Ο Κουρουπάκης ξεκίνησε από τον Νηρέα Χαλανδρίου, όπου έφτασε το 2005 στην Α1 Εθνική και έκτοτε μεταπήδησε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Εφήβων, έχοντας κατακτήσει αργυρό μετάλλιο στην Βαλκανιάδα και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη το 2003.

Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Λάρισας, Τρίτωνα και του ΚΟΠΙ. Πέρσι ήταν αντίπαλος των «δελφινιών» αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ηλυσιακού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην Ελληνική Ογκολογική Ερευνητική Ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports