Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Barbra Streisand γράφει ιστορία με το νέο άλμπουμ της "Partners" που κυκλοφορεί και στα Πατρινά δισκοπωλεία

Η Barbra Streisand γράφει ιστορία με το ...

Ανέβηκε στο νούμερο του Αμερικανικού τοπ Billboard και πλέον είναι η η μοναδική καλλιτέχνιδα, που με τα άλμπουμ της βρίσκεται στο No.1 για έξι συνεχόμενες δεκαετίες

Το νέο άλμπουμ της σπουδαίας ερμηνεύτριας και ηθοποιού, της 72χρονης Αμερικανοεβραίας Barbra Streisand, με τίτλο “Partners” κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και ήδη βρίσκεται στο No1 του Billboard 200 Album Chart.

Έτσι καταφέρνει να γίνει η μοναδική καλλιτέχνιδα, που με τα άλμπουμ της βρίσκεται στο No.1 για έξι συνεχόμενες δεκαετίες. Αυτό είναι το 34ο στούντιο άλμπουμ της μεγάλης καριέρας της που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Αφιερώματα στην λαμπερή ντίβα με την μοναδική φωνή και ερμηνεία έχουν αυτές τις μέρες πολλά περιοδικά του εξωτερικού όπως το Αμερικάνικο People όπου και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι την ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ντίβα που της αποδίδουν. «Τι σημαίνει δηλαδή ντίβα, το να επιδιώκεις την τελειότητα στην δουλειά σου είναι μεμπτό», είπε μεταξύ άλλων στο People που δημοσιεύει και φωτογραφία της μαζί με τον γιο της Τζέισον Γκουλντ (από τον γάμο της με τον ηθοποιό Έλιοτ Γκουλντ) και τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Τζέιμς Μπρόλιν.

Η Barbra Streisand όπως έγραψε το σάιτ fe-mail.gr, θεωρείται η κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνης σε πωλήσεις. Είναι η μοναδική γυναίκα που βρίσκεται στο Top 10 των καλλιτεχνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής. Βρέθηκε για 1η φορά στην κορυφή του chart τον Οκτώβριο του 1964 με το “People”. Ακριβώς 50 χρόνια μετά βρίσκεται στην κορυφή για άλλη μια φορά με το «Partners».

H Barbra Streisand έχει ηχογραφήσει 51 χρυσούς, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους δίσκους στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έφτασαν στο No1, "People," "The Way We Were" (από την θρυλική ρομαντική ταινία "Τα Καλύτερα μας Χρόνια", με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, για την οποία κέρδισε Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού) το 1974, "A Star is Born - Ένα Αστέρι Γεννιέται" (το 2ο της Όσκαρ τραγουδιού), "Guilty", "The Broadway Album", "Love is the Answer", κ.α.

Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:

"Ακούγοντας πως το “Partners” βρέθηκε στο No1 των chart, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα χαράς. Μαθαίνοντας πως έχω No1 άλμπουμ για 6 συνεχόμενες δεκαετίες με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και ευγνομωνώ που έχω τόσους fans.

Είναι ιδιαίτερα γλυκό, από τη στιγμή που μπορώ να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους εξαιρετικούς και ταλαντούχους “Partners” που είχα τη χαρά να τραγουδήσουμε μαζί".

O λόγος βέβαια για τον Καναδό Michael Bublé, τον Stevie Wonder, τους John Mayer, Babyface, Billy Joel, Blake Shelton, Lionel Richie, τον Ιταλό Andrea Bocelli, τους John Legend, Josh Groban, τον αγαπημένο της γιο Jason Gould…και τέλος, τον Elvis Presley…forever The King! Το τελευταίο τραγούδι – ντουέτο έγινε μέσω της τεχνολογίας μιας και ο βασιλιάς του ροκ εντ ρολ έχει πεθάνει από το 1977.

«Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Rob Stringer και την οικογένειά μου στην Columbia Records, τον manager μου Marty Erlichman, την δημιουργική μου ομάδα σε αυτό το δίσκο - Kenny Edmonds, Walter Afanasieff, Dave Reitzas, Bill Ross, και Jay Landers…και Ken Sunshine …Τα καταφέραμε παιδιά!!

Με πολύ αγάπη, Barbra», κλείνει την ανάρτηση της στο facebook η Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Ο δίσκος "Partners" κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture