Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βοηθήστε το παιδάκι σας... να τα καταφέρει μόνο του!

Βοηθήστε το παιδάκι σας... να τα καταφέρ...

Mόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη"

Αν το παιδάκι σας είναι από 3 έως 6 ετών, το νέο βιβλίο της Νηπιαγωγού Κατερίνας Ψωρομύτη (Κάτια Πινό), το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη" με τίτλο "Θα τα καταφέρω μόνος μου?" είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του προσφέρετε!

Το βιβλίο αυτό αφορά στην ατομική προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να καταφέρουμε ό,τι έχουμε βάλει σαν στόχο. Βέβαια, η προσπάθεια είναι εκείνη που μετράει πάντα και μέσα από την οποία γινόμαστε πιο δυνατοί και αυτό είναι κυρίως που πρέπει να διδαχθούν τα παιδιά. Δώστε στα παιδάκια σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Να συνειδητοποιήσουν τη χαρά του να πετυχαίνουν κάτι, έστω και μικρό, εντελώς μόνα τους. Να νιώσουν αυτοπεποίθηση!

«Με τη βοήθεια μιας γαλάζιας σταγόνας, ο μικρούλης Πίτι βρίσκει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό του: να ταξιδέψει ως τον ουρανό ψηλά.

Τι θα συμβεί όμως όταν, στη μέση της διαδρομής, η όμορφη σταγόνα εγκαταλείψει τον Πίτι, καθώς συναντά τον αγαπημένο της αδερφούλη, το Σταγονούλη και προτιμά να παίξει μαζί του? Τι θα κάνει ο Πίτι τότε? Θα αναζητήσει από αλλού βοήθεια? Που θα τον οδηγήσει αυτό? Θα κάνει το όνειρό του αληθινό ή θα μπλέξει σε νέες περιπέτειες? Μήπως τελικά είναι καλύτερα να προσπαθήσει μόνος του, με τα φτερά του? Θα τα καταφέρει?

Το βέβαιο είναι ότι, εάν τα καταφέρει χωρίς ξένη βοήθεια αλλά μόνο με τα δικά του φτερά, η χαρά θα είναι πολλαπλή και το ταξίδι του ανεπανάληπτο.

Όλα μπορούν να συμβούν…. Φτάνει να πιστέψει στη δύναμή του!»

Το βιβλίο "Θα τα καταφέρω μόνος μου?", σε εικονογράφηση Νανάς Παπαδοπούλου, θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS, Μαιζώνος 20 – 22, έναντι παλαιού Αρσακείου, τηλ. 2610 226453, e-mail:[email protected], καθώς και σε άλλα βιβλιοπωλεία.     Στάλθηκε από το iPad μου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture