Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Βροχές και ζέστη σήμερα στη Δυτική Ελλάδα - Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Βροχές και ζέστη σήμερα στη Δυτική Ελλάδ...

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, και καλές καιρικές συνθήκες με αρκετή ζέστη στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, σύμφωνα με το meteo.gr

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και παροδικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο,τη δυτική Στερεά,τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα στις βορειότερες περιοχές θα αυξηθούνε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση για την Πάτρα

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα Κυριακή στην Πάτρα σύμφωνα με το meteo.gr. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός