Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Κώστας Χριστόπουλος: Σήμερα το απόγευμα στον "Αστέρα" η παρουσίαση του Προγράμματος της "Νέας Πόλης"

Πάτρα- Κώστας Χριστόπουλος: Σήμερα το απ...

Παράλληλα με την εκδήλωση για την κοπή της πίτας

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Πόλης θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού που διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, στις 7:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16).

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους συμπολίτες και κατά την διάρκειά της, ο Κ. Χριστόπουλος, θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους σκέψεις για την ανάδειξη μιας Δημοτικής Αρχής με όραμα, στόχο, συγκεκριμένο σχέδιο και συμμετοχή των πολιτών.

Οι άξονες στους οποίους βασίζεται η πολιτική και το πρόγραμμα της Νέας Πόλης είναι οι εξής:

  • Ανάπτυξη
  • Περιβάλλον-Πράσινο
  • Αποκέντρωση-Γειτονιά
  • Καθαριότητα
  • Ποιότητα Ζωής στην καθημερινότητα του δημότη
  • Εσωτερική Οργάνωση
  • Συμμετοχικές Διαδικασίες (εθελοντισμός, ειδικές ομάδες)

Ο επικεφαλής της Νέας Πόλης θα αναφερθεί στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί τον ερχόμενο Μάιο όπως είναι: Να δώσει στην Πάτρα τη θέση που της αξίζει, να παλέψει και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες, και κυρίως για τη νεολαία.

Το όραμα της «Νέας Πόλης» είναι να κάνει την Πάτρα πιο φιλική και πιο ανθρώπινη στους δημότες και τους επισκέπτες της, να δώσει στη νεολαία περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες, να αξιοποιήσει τις δημοτικές υπηρεσίες και το αξιόλογο προσωπικό τους, να αναδείξει την Πόλη σε πηγή παραγωγής πολιτισμού, να δημιουργήσει καλύτερο αστικό και περιαστικό περιβάλλον, να δείξει ενδιαφέρον στις γειτονιές και τους πρώην δήμους που μαραζώνουν εξαιτίας της εγκατάλειψης κ.ά.

Η «Νέα Πόλη» και τα στελέχη της προσκαλούν τους Πατρινούς σε μια πανστρατιά, όχι για την εξυπηρέτηση συμφερόντων ή μωροφιλοδοξιών. Αλλά σε μια πανστρατιά για δουλειά, βασισμένη σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις, με κοινό όραμα για το μέλλον της Πάτρας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις