Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ε.Α.Π. κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με 3-1 σετ στο κλειστό του Αγ. διονυσίου

Η Ε.Α.Π. κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με 3-...

Παραμένει στις θέσεις της βαθμολογίας

Σταμάτησε την αήττητη πορεία του Α.Σ.Π. Απόλλωνα η ομάδα μας το Σάββατο 25/1/2014 στο πρωτάθλημα Ανδρών στο Βόλεϊ.

Στον εντός έδρας αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου, η Ε.Α.Π. κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με 3-1 σετ, κάνοντας και το 1-1 στους μεταξύ μας αγώνες, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε έναν πολύ καλό αγώνα, που απόλαυσαν οι φίλαθλοι του Βόλεϊ που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να βρίσκονται πόντο-πόντο και με εναλλαγές στο προβάδισμα.

Μετά το 15-13 του πρώτου σετ, η ομάδα της Ε.Α.Π. παίζοντας πάρα πολύ καλά πέτυχε να κερδίσει το σετ με 25-19, αποβάλλοντας το άγχος που υπήρχε πριν το παιχνίδι στους παίκτες μας, λόγο του αποτελέσματος του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα της Ε.Α.Π. μπήκε με άλλον αέρα, όπου στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρισκόταν μπροστά στο σκορ πετυχαίνοντας να κάνει το 2-0 σετ με 25-19.

Στο τρίτο σετ, παρόλο το καλό ξεκίνημα της ομάδας μας, τρία απανωτά λάθη στο 10-10 είχε σαν αποτέλεσμα στον εκνευρισμό των παικτών μας, δίνοντας την δυνατότητα στον Απόλλωνα να πάρει προβάδισμα με 20-16 και το σετ με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι ομάδες ξεκίνησαν δυνατά με εναλλαγές στο σκορ, με την Ε.Α.Π. με πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα, κερδίζοντας το σετ με 25-22 και τον αγώνα με 3-1.

Τα σετ: 25-19 (27’), 25-19 (26’), 21-25 (23’), 25-22 (25’).

Για την Ε.Α.Π. (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤ.): ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΧΡ., ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΑΝΔ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΓΕΡΑΝΙΟΣ Ι., ΣΥΡΟΣ Γ., ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔ., ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΣΠ.(λ), ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΗΛ., ΤΣΑΡΚΑΤΟΓΛΟΥ Μ., ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

Για τον Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ (ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ.): ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΜΠΑΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚ., ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΚΟΣΜΑΣ Κ.-Φ., ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΗΜ., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Γ., ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝ., ΒΑΛΟΥΞΗΣ ΚΩΝ., ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΘ., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν.(λ), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.

Κέρδισε το τοπικό ντέρμπι η γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π., για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του βόλεϊ με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα της Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Σε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα που παίχτηκε πόντο-πόντο στα τρία πρώτα σετ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και εναλλαγή στο προβάδισμα, αλλά και την αγωνία στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου.

Τα σετ: 25-22 (30’), 25-23 (34’), 27-29 (37’), 25-14 (20’).

Για την Ε.Α.Π. (ΠΡΕΒΕΔΟΥΡΟΣ ΚΛ.): ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ Β., ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΝΙΚ., ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΑΝ.-Ε., ΜΙΧΑ ΧΡΙΣΤ.-ΝΕΦ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΜ., ΔΕΔΟΥΣΗ ΕΛ., ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΥ Γ., ΣΑΡΛΗ ΔΑΝ., ΣΤΑΘΑΚΗ ΔΗΜ., ΣΑΡΛΗ ΕΛ.,, ΣΙΜΟΥ ΧΡΥΣ., ΖΗΚΟΥ ΚΩΝ.(λ).

Για την Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ (ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡ.): ΓΑΛΑΝΗ ΘΕΟΔ., ΒΟΜΒΥΛΑ ΜΑΡ., ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΙΩΝ., ΔΟΥΡΑΜΑΝΗ Θ., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Δ., ΜΠΙΡΛΗ ΕΛ., ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝ., ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝ., ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦ., ΖΟΥΜΠΛΙΟΥ ΧΡ., ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ Δ.(λ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ Α.(λ).

Ασταμάτητη η ομάδα Βόλεϊ της Ε.Α.Π. και στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Κέρδισε εντός έδρας εύκολα την ομάδα του Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑ με 3-0 σετ, σε έναν πολύ καλό αγώνα που απόλαυσαν πολλοί γονείς που παραβρέθηκαν στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου.

Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα της Ε.Α.Π. παίζοντας πολύ κάλο βόλεϊ τα κέρδισε άνετα και με διαφορά.

Στο τρίτο σετ, η χαλάρωση των παικτών μας έδωσε την ψευδαίσθηση στην ομάδα του Θησέα ότι θα μπορούσε να το κερδίσει. Η αντίδραση των παικτών μας και με τη σαφή ανωτερότητα της δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να φύγει κερδισμένη έστω και με ένα σετ.

Η ομάδα της Ε.Α.Π. βάζει πλώρη και για το παιδικό πρωτάθλημα μετά την επιτυχία στο εφηβικό, αποδεικνύοντας την οργανωμένη και ουσιαστική δουλειά που γίνεται στις υποδομές από τους τεχνικούς μας και δικαίως αποτελεί το ΜΕΛΛΟΝ του ΒΟΛΕΪ στην Πάτρα, σε πείσμα όσων κατά καιρούς την εχθρεύονται.

Τα σετ: 25-16 (22’), 25-15 (20’), 25-21 (22’).

Για την Ε.Α.Π. (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤ.): ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΛΑΤΣΗΣ Ν., ΚΑΡΑΜΠΕΛΕΣΗΣ Π., ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΦΕΡΤΑΚΗΣ Σ., ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔ., ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΤΣΑΡΚΑΤΟΓΛΟΥ Μ., ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.(λ), ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Β.(λ), ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓ., ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΒΑΣ.

Για τον Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ (ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.): ΤΣΕΚΙΝΗΣ ΝΙΚ., ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (λ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΚΩΝ., ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ., ΤΣΕΚΙΝΗΣ Π., ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΔΗΜ., ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Θ., ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.

Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη, πραγματοποίησε η ομάδα της Ε.Α.Π. των Κορασίδων στο Βόλεϊ με 3-0 σετ, επί της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.

Για την Ε.Α.Π. (ΠΡΕΒΕΔΟΥΡΟΣ ΚΛ.): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ.,ΜΙΧΑ ΝΕΦ.-ΧΡ., ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΑΝ.-Ε., ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΝΙΚ., ΒΕΡΓΟΥ ΑΓΓ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ., ΒΑΛΟΥΞΗ Α., ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΕΥΣ., ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΕΛΙΣ., ΠΑΟΛΙΝΟΥ ΑΡΧ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓ., ΣΙΜΟΥ Χ.(λ).

Για τον Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: ΣΠΑΝΟΥ ΑΘ., ΣΠΑΝΟΥ ΠΑΡ., ΓΚΛΑΒΑ ΑΓΓ., ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΙΚ., ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΕΛ., ΜΑΝΕΤΑ ΕΛ., ΣΚΑΡΤΣΙΛΑ ΒΑΣ.(λ).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports