Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, θα είναι μέρα όπου θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποσυρθείτε και να ξεφύγετε απ' τις πολλές φασαρίες, ώστε να αφομοιώσετε τις εμπειρίες του τελευταίου μήνα. Κλείνετε κάποια θέματα σήμερα. Το βράδυ, οι δυσμενείς όψεις προκαλούν μια εσωτερική ανησυχία και κάθαρση.

Ιχθύες

Αφιερωμένοι στους φίλους και στη δικτύωση η σημερινή μέρα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας, αλλά και για να συμμετέχετε σε συλλόγους και σε ομαδικές δραστηριότητες. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Το βράδυ, δεν θα λείψουν τα “δράματα” και οι υπερβολές.

Κριός

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Ήπιο και θετικό το κλίμα μέχρι το μεσημέρι, αλλά το βράδυ είναι πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα, ενώ αυξάνεται η νευρική ένταση. Προσοχή σε υπερβολές κι ανταγωνισμούς.

Ταύρος

Η διέλευση της Σελήνης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω τονώνει την αισιοδοξία και την ζωτικότητά σας, ενώ η μέρα ξεκινά ήπια κι ευχάριστα. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε σπουδές, φιλοσοφία, νομικά θέματα και ταξίδια ή επαφές με ξένους. Το βράδυ υπάρχει μια αστάθεια ενώ πιθανόν να δυσκολευτείτε στον ύπνο.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, όπου μέχρι το μεσημέρι θα τακτοποιηθούν εύκολα ανάλογα ζητήματα. Διευκολύνονται και οι επαφές με άτομα εξουσίας. Το βράδυ όμως θα είναι πιο νευρικό, ενώ κάποιοι φίλοι εκδηλώνουν αλλοπρόσαλλες ή απότομες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Αρκετή κοινωνικότητα θα έχει το ζώδιό σας σήμερα, μια μέρα με συναντήσεις με συνεργάτες, με γνωριμίες κι επαφές διάφορες, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται στις σχέσεις και στους άλλους γενικά. Ήπια ξεκινά ή μέρα, όμως το βράδυ μπορεί να παρουσιαστούν απρόοπτα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε υπερβολές και κυκλοθυμία.

Λέων

Μια μέρα παραγωγική, με την Σελήνη απ' τον Αιγόκερω να τονίζει τον οίκο της εργασίας. Έτσι η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στη δουλειά αλλά και σε θέματα υγείας, γι' αυτό μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την διατροφή, με ένα τσεκ-απ κλπ. Το βράδυ προσέξτε τις ακρότητες, την κριτική αλλά και τον ιδεολογικό φανατισμό.

Παρθένος

Δημιουργική κι εξωστρεφής για το ζώδιό σας η σημερινή μέρα, ενώ η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το πρωί ανοίγει τη μέρα ήπια και σε αρμονικό κλίμα. Το βράδυ όμως μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα αλλά και ζήλιες στα ερωτικά. Ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι, χόμπι και σπορ.

Ζυγός

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ ξεκινά ήπια η μέρα και εύκολα τακτοποιούνται και ζητήματα ακινήτων. Το βράδυ όμως το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει ένταση και απρόοπτα, ενώ κάποιοι άνθρωποι σας ξαφνιάζουν. Προσοχή επίσης σε εμμονές και υπερβολές, ακόμα και διατροφικές.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με τηλέφωνα, μηνύματα, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, και με αρκετές μετακινήσεις. Μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση. Ήπιο το κλίμα το πρωί, αλλά το βράδυ οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης φέρνουν απρόοπτα, ενώ μπορεί να ειπωθούν πικρά λόγια, ειδικά με συγγενείς. Επίσης το βράδυ προσέξτε τις έμμονες ιδέες.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα διευκολύνει πληρωμές, αγορές και διάφορες άλλες συναλλαγές. Μετά το απόγευμα όμως παρουσιάζεται αστάθεια, πιθανόν να υπάρξουν και έκτακτα έξοδα ή απρόσμενες συμπεριφορές στα ερωτικά και κτητικότητα ή ζήλιες.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Σελήνης απ' το ζώδιό σας θα κάνει τη μέρα δραστήρια, στην οποία μπορείτε να προχωρήσετε σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Θα ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας σήμερα. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και κυκλοθυμία. Προσοχή επίσης σε εμμονές, κακίες και υπερβολές κάθε είδους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being