Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας συνόδεψε μουσικά τους συμμετέχοντες δρομείς του Run Greece

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χ...

Την περασμένη Κυριακή 6/10

Μία ιδιαίτερη νότα προσέθεσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ομίλου της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας, στους αγώνες δρόμου του ΣΕΓΑΣ- WIND, με τη γενική επωνυμία RUN GREECE, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη την περασμένη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, στη συμβολή των οδών Κορίνθου- Γούναρη, ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της Πολυφωνικής, ερμήνευσε διάσημα έργα, στοχεύοντας στη ψυχολογική υποστήριξη και τόνωση της προσπάθειας των αθλητών.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν (μάλιστα αρκετές φορές, μεταξύ 10 και 12 το πρωί), τα έργα FINAL COUNTDOWN του JOEY TEMPES, THE BEST OF QUEEN του PAUL MURTHA, WILLIAM TELL του GIOACCHINO ROSSINI, WHAT A WONDERFUL WORLD των GEORGE DAVID WEISS- BOB THIELE, Chariots of Fire – Οι Δρόμοι της Φωτιάς του Vangelis – Βαγγέλη Παπαθανασίου, Y.M.C.A., των JACQUES MORALL- HENRI BELOLO- VICTOR WILLIS, και La vita e bella - H Zωή είναι ωραία του NICOLA PIOVANI.

Ήταν μια πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ και της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, η οποία ενθουσίασε τους αθλητές, αλλά παράλληλα και ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα δεδομένα της πόλης σε παρεμφερείς αθλητικές εκδηλώσεις.

Εν τω μεταξύ, προγραμματίζεται ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Οργανισμού (η 2η και οριστική, βάση των σχετικών άρθρων του Καταστατικού), για την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Κορίνθου 280- Γούναρη), με θέμα την αλλαγή άρθρων του Καταστατικού, σύμφωνα με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και με στόχο την πλέον εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.

Ενημερώνονται και δημόσια ΟΛΑ τα μέλη (ενεργά και τακτικά) να προσέλθουν, αφού ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα αποσταλούν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture