Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παράσταση με κείμενο και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και ερμηνευτή τον Γιώργο Καραδήμο στο maydayz της Πάτρας

Παράσταση με κείμενο και σκηνοθεσία Θοδω...

Στις 21 Μαίου 2013 - Στην παράσταση τραγουδά και η Salina

Η πρωτότυπη παράσταση με τίτλο «Χωριστά πια ποτέ» που είχε παρουσιαστεί την περασμένη χειμερινή σαιζόν στην Αθήνα στον χώρο τέχνης «Ενδορφίνη», στο Μεταξουργείο, θα μεταφερθεί στην Πάτρα στο θέατρο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων στο πλαίσιο του Maydayz 2013.

Η παράσταση αυτή, την οποία έγραψε και έχει σκηνοθετήσει ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Θοδωρής Αθερίδης, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γιώργος Καραδήμος και Σαλίνα Γαβαλά, θα παρουσιαστεί στην Πάτρα στις 21 Μαΐου στις 22.00.

Το «Χωριστά πια ποτέ» είναι μια ακουστική μουσική περιήγηση στις μουσικές και στα τραγούδια που ενώνουν τους ανθρώπους, με έντονη θεατρική ατμόσφαιρα και διάθεση πειραματισμού με παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες, ελληνικού και αγγλικού στίχου.

Συντελεστές:

Κείμενο / Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Ερμηνευτές: Γιώργος Καραδήμος, Σαλίνα Γαβαλά

Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης

Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος

Ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά: Άγγελος Τσιμιδάκης

Ο Γιώργος Καραδήμος, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, γνωστός και από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο έργο του Jonathan Larsson «Rent» καθώς και για την επιτυχία που έχει κάνει στο ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη «Σε θέλω εδώ», αλλά και τη διασκευή «Με πνίγει τούτη η σιωπή», έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου, κ.ά.

Το 2010 είχε ερμηνεύσει την μπαλάντα «Πολεμάω» και ήταν υποψήφιος στον εθνικό Ελληνικό τελικό επιλογής για την Γιουροβίζιον.

Η Salina, pop-rock τραγουδίστρια και στιχουργός με το δικό της προσωπικό ύφος και στίγμα, είναι γνωστή από τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μόνη της ή σε συνεργασία με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι: Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Ευρυδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραίτης ενώ στίχους έχει γράψει και ο αξέχαστος Μάνος Ξυδούς.

Οι Γιώργος Καραδήμος και Salina ήδη κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους ντουέτο με τον τίτλο «Θα ‘ρθει ξανά» (παραγωγή Heaven-dream).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture