Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σημαντικές δράσεις από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας

Σημαντικές δράσεις από τις Ακαδημίες του...

Aπό την Τετάρτη του Πάσχα μέχρι την Κυριακή του Θωμά

Δύο σημαντικές δράσεις έγιναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Πάτρας από την Τετάρτη του Πάσχα μέχρι την Κυριακή του Θωμά, για τις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια στις διοικήσεις Απόλλωνα-Απολλωνιάδας και τους προπονητές του συλλόγου.

Σε επίπεδο ψυχαγωγίας -και όχι μόνο- πάνω από 300 αγόρια και κορίτσια πήραν μέρος στο εσωτερικό τουρνουά 3on3, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε τρία ηλικιακά επίπεδα ( 1995-97, 1997-00, 2000-03 γεννηθέντες) με την οργανωτική ευθύνη του Γιάννη Δίπλαρου.

Στα τρία αυτά ηλικιακά επίπεδα με την οργανωτική ευθύνη του Γιάννη Μπαζίνα, πραγματοποιήθηκε και το 1ο APOLLON Basketball Training Camp, στο οποίο πήραν δωρεάν μέρος συνολικά 70 νέοι ταλαντούχοι αθλητές και από τους οποίους οι 40 είναι αθλητές του συλλόγου και οι υπόλοιποι είναι  αθλητές άλλων συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, όπως Ολυμπιάδα, Παναχαϊκή, Προμηθέας, ΕΑΠ, Αγυϊά από την Πάτρα, Αχαγιά 82, Αραχωβίτικα, Ακράτα από τον νομό Αχαΐας, Ηρακλής Πύργου από την Ηλεία και ΠΑΣ Ναυπάκτου από την Αιτωλοακαρνανία.

Στο 1ο APOLLON Basketball Training Camp δίδαξαν εκτός από τους προπονητές της ΚΑΕ και του Απόλλωνα και οι: Κώστας Πετρόπουλος, Βλάντο Πέτροβιτς, Γιώργος Πετρόπουλος, Σάκης Βελής, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Νίκος Νάκης.

Τέλος, διοργανώθηκε με υπεύθυνη οργανωτικά την Γενική Αρχηγό των υποδομών, Δέσποινα Ζέρβα, υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τουρνουά γεννηθέντων «1998 άνω» στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες: Απολλωνιάδα, Πανιώνιος, Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Πειραιάς) και Επίλεκτοι Αχαΐας-Ηλείας-Αιτωλοακαρνανίας. Με την ομάδα της Απολλωνιάδας αγωνίστηκαν και οι Τάταρης Διονύσης 1998 - 2.00 μ.- power forward (Α.Σ. Ηρακλής Πύργου), Στάνκοβιτς Δημήτρης 1999 - 1.86 - play maker (Αχαγιά 82) και Σπανός Δημήτρης 1999 - 1.72 play maker (Α.Ο. Αραχωβίτικα), ενώ με τους Επίλεκτους αγωνίστηκε και ο πανύψηλος Σπυράκος Χάρης 1997 - 2.08 - center (Α.Ο. Ακράτα).

Την συνολική εποπτεία όλων αυτών των δράσεων είχε ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Πετρόπουλος, ενώ η καθημερινή παρουσία του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ με επικεφαλής τον coach Νίκο Βετούλα στο «τουρνουά 1998 άνω», αλλά και στο 1ο APOLLON Basketball Training Camp, έδωσε το στίγμα της μεγάλης βαρύτητας που αποκτάει για τον Απόλλωνα η καλύτερη δυνατή οργάνωση της δουλειάς στις υποδομές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports