Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tάε Κβον Ντο: Θετική η παρουσία της "Ανδρείας" στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Tάε Κβον Ντο: Θετική η παρουσία της &quo...

Που έγινε στο "Δ. Τόφαλος"

Η ομάδα της Ανδρείας τα πήγε περίφημα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων/Νεανίδων του τάε κβον ντο, που διοργανώθηκε από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στην Πάτρα "Τόφαλος".

Από αριστερά στην φωτογραφία, ο Θανάσης Ψώφιος (-59 κιλά Εφήβων), ο οποίος έχασε στα προημιτελικά από τον Αλέξη Τσόκανο που πήρε την κατηγορία, ο Κορεάτης Δάσκαλος Σιν Γιού Τσαλ, ο οποίος συνέδραμε σημαντικά στην προσπάθεια των αθλητών της Ανδρείας, ο Γιώργος Ρωμαίος, ο οποίος έχασε στον πρώτο αγώνα που έδωσε, αφού τον ταλαιπωρούσε σοβαρός τραυματισμός και η Αγγελική Ψώφιου, η οποία έχασε πριν την φάση των μεταλλίων.

Ολα τα παιδιά αγωνίστηκαν με ψυχή και καρδιά, αφού η εμπειρία τους, σε σχέση με τους άλλους αθλητές που αγωνίστηκαν στην Πάτρα, είναι πολύ μικρή (σ. ασχολούνται μόλις 3 χρόνια περίπου με το τάε κβον ντο, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τουλάχιστον 10ετή εμπειρία).

Το σίγουρο είναι ότι τα νέα παιδιά της Ανδρείας έχουν και τις ικανότητες και όλο το μέλλον μπροστά τους για να γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports