Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αλέξης Κούγιας: "Προφανώς θέλουν πρότυπα στιλ Λουκόπουλου να διοικούν την Παναχαϊκή"

Αλέξης Κούγιας: "Προφανώς θέλουν πρ...

Επίσης μίλησε για την απουσία των παλαιμάχων

O Αλέξης Κούγιας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε και πάλι έναν οικονομικό απολογισμό τονίζοντας ότι όταν ανέλαβε την ΠΑΕ τα χρέη ήταν 3,3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2,1 σε ΙΚΑ, Εφορία, και τώρα τα χρέη σε ΙΚΑ, Εφορία είναι περίπου 300.000 ευρώ.

Στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Αρη Λουκόπουλου και  Γιώργο Φοιρό λέγοντας: "Το ποδόσφαιρο για μένα είναι κουλτούρα, είναι ψυχική ισορροπία, όμως έχω πάψει να απολαμβάνω αυτήν την ιστορία. Δυστυχώς, όλα αυτά που έχουμε κάνει δεν εκτιμούνται στην Πάτρα. Προφανώς θέλουν πρότυπα στιλ Λουκόπουλου να διοικούν την Παναχαϊκή.

Περίμενα άλλη αντιμετώπιση. Στην αρχή νόμιζα ότι όλα γίνονται λόγω της ανάμειξής μου στην υπόθεση Κορκονέα. Όμως τελικά όλη η πόλη είναι απούσα. Εδώ ήταν απούσα όταν έκλεισε η «Αχαϊκή Τράπεζα» και έμειναν μόνοι τους ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο Φλωράτος. Αισθητή είναι και η απουσία των βετεράνων.

Μόνο κριτική κάνουν, μεταφέρουν τις γνώμες και τις ποδοσφαιρικές απόψεις του Φοιρού, ενός αρχιλαμογιού. Πού να 'ξεραν πόσες φορές μάς πήρε τηλέφωνο ο Φοιρός για να έρθει να δουλέψει στην Παναχαϊκή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports