Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλες διακρίσεις για τον Αθλητικό Σύλλογο Έκρηξη Πατρών

Μεγάλες διακρίσεις για τον Αθλητικό Σύλλ...

Τη χρονιά που πέρασε

Ο Χρήστος Καρκασίνας συμμετείχε στο Παγκόσμιο μίτινγκ Α΄ Κατηγορίας, το οποίο έγινε στην Σερβία. Ο αθλητής της Έκρηξης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ήταν η πρώτη του παρουσία στο συγκεκριμένο διεθνές μίτινγκ, στο οποίο μετέχουν οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο.

Ο Σπύρος Βερύκιος συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, καταφέρνοντας να πάρει την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και με πολλές ώρες προπονήσεων.

Σε γενικές γραμμές, το 2012 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές του ΑΣ Έκρηξη Πατρών και ο στόχος του συλλόγου είναι να συνεχίσει στους ίδιους και σε ακόμη καλύτερους ρυθμούς και το 2013.

Να σημειωθεί τέλος, ότι ο σύλλογος και οι αθλητές του βραβεύθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τις επιδόσεις τους σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.
Ο Δάσκαλος της Έκρηξης, Αντώνης Αντωνακόπουλος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τις διακρίσεις των αθλητών του και ευελπιστεί ότι και το 2013 θα φέρει πολλά χρυσά μετάλλια στην Έκρηξη και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports