Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Βαριά ήττα για τα κορίτσια της Ακαδημίας των σπορ

Χάντμπολ: Βαριά ήττα για τα κορίτσια της...

Έχασαν με 36-15 από την Αναγέννηση Βύρωνα

Με το αριστερό μπήκαν στο 2013 τα κορίτσια της Ακαδημίας των σπορ αφού στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Α2 Εθνικής ηττήθηκαν στον Βύρωνα με σκορ 36-15.

Τα κορίτσια της Ελένης Αραβαντινού φάνηκαν να είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό, επηρεασμένες κυρίως από την μεγάλη διακοπή που είχε το πρωτάθλημα πριν τις γιορτές, για περίπου ένα μήνα.

Έτσι η προπονήτρια προτίμησε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στις μικρές αθλήτριες σε ηλικία για απόκτηση εμπειριών..  

Τα 10λεπτα: 5-1, 11-4, 16-6,25-8, 30-12,36-15.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ελ. Αραβαντινού): Φ. Αραβαντινού 2, Παπαδοπούλου 2, Χρ. Αραβαντινού 5, Σταματοπούλου, Κολλιοπούλου, Λαζανά, Ηλ. Φαρμάκη 1,  Τσαπικούνη 5, Μπίκη,  Π. Λαλιώτη, Διαμαντοπούλου, Γκοτσοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports